Keresési találatok erre a cimkére: nyúl

Hamarosan Európába érkezik az új Toyota Land Cruiser

Több mint 70 évvel az eredeti Land Cruiser piacra dobása után a Toyota 2024-ben bemutatja a terepjáró legújabb változatát.

Tovább >>>

Új darugeneráció rönkszállításhoz a Palfingertől
Támogatott tartalom

Új darugeneráció rönkszállításhoz a Palfingertől

A kölcsönös bizalom szellemében, ügyfeleivel való szoros együttműködéssel a PALFINGER EPSILON-nak sikerült átvennie az előző darusorozata legjobb tulajdonságait, és ötvözni azokat a legújabb technológiai fejlesztésekkel.

Tovább >>>

Letartóztattak két férfit az elpusztult, jeladós svájci farkas ügyében

Nagy felháborodást keltett annak a farkasnak a története, aki hazánkban pusztult el. 

Tovább >>>

A korábban javasolt szám felére csökkentik a barna medvék kilövési kvótáját

Romániában a korábban javasolt szám felére csökkentik a barna medvék kilövési kvótáját, az új sarokszámokat kedden ismertette Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

Tovább >>>

2024 első felében érkezik az új Dacia Duster

A Dacia 2024 elején dobja piacra a legújabb, harmadik generációs Dustert.

Tovább >>>

Fényező és szemcseszóró kabinnal is bővül a Forest Power új csarnoka

A Forest Power Gépkereskedelmi Szolgáltató Kft. szolgáltatásaink fejlesztésére 134,5 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert el a Széchenyi Terv Plusz program keretében.

Tovább >>>

Hazánk is csatlakozik az afrikai sertéspestis megállításáért indított kampányhoz

Magyarország csatlakozik az afrikai sertéspestis megállítása érdekében indított európai kampányhoz – hívja fel a figyelmet a Nébih.

Tovább >>>

A Volvo hidrogénüzemű elektromos teherautókat tesztel közutakon

A csak vízgőzt kibocsátó hidrogénüzemű üzemanyagcellás teherautók a Volvo Trucks nulla kibocsátású termékportfóliójának fontos részét képezik. A járművek most egy fontos mérföldkövet tettek meg a közutakon való tesztvezetéssel.

Tovább >>>

Kiderült, ki képviseli a SEFAG Zrt.-t az országos versenyen

Több éves kihagyás után idei évben ismételten megrendezték az Év Erdésze Verseny területi előválogatója a SEFAG Zrt.-nél. A társaság 8 erdészetétől két-két erdész kolléga érkezett, hogy megmérettesse magát, s szakmai tudását. 

Tovább >>>

Jánosi Kristóf képviseli a Zalaerdőt az országos versenyen

Május elején tartották meg az Országos Erdészeti Egyesület által meghirdetett „Az Év Erdésze 2023” elnevezésű szakmai verseny helyi fordulóját az Olgamajori Vadászkastélynál, amelyen a Zalaerdő Zrt. öt erdészetének húsz erdésze mérte össze tudását.

Tovább >>>

Hajdúhadházi erdész képviseli a Nyírerdőt az országos versenyen

A Nyírerdő Zrt. a Fehérgyarmati Erdészet területén, a Bockerek-erdőben rendezte meg az „Év erdésze” országos verseny válogatóját – tájékoztat az erdőgazdaság.

Tovább >>>

Erdészek és vadászok adták a vérüket

A Bakonyerdő Zrt. több mint 50 munkatársa vett részt a társaság által szervezett véradáson.

Tovább >>>

Új rotorfejlesztés a Heizohack HM14-1860K aprítógépekhez
Támogatott tartalom

Új rotorfejlesztés a Heizohack HM14-1860K aprítógépekhez

A professzionális erdészeti felhasználók, erdőgazdálkodók, vállalkozók, valamint magánfelhasználók is jól tudják, hogy a Heizohack aprítógépekre mindig számíthatnak.

Tovább >>>

50 ezres erdővédelmi bírságot szabtak ki Heves vármegyében

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hivatalos oldalán teszi nyilvánossá a faanyag kereskedelmi lánc ellenőrzések során feltárt jogsértéseket. Heves vármegyében már a sokadik büntetést rótta ki a hatóság.

Tovább >>>

Kiemelt feladat az európai vadmacska védelme

Március 3. a vadvilág nemzetközi napja. Az idei dátum egyben kettős jubileum is: éppen ötven éve írták alá a veszélyeztetett vadállatok kereskedelméről szóló egyezményt, ennek emlékére pedig az ENSZ közgyűlése tíz éve nyilvánította kiemelt dátummá ezt a napot. A vadvilág napja minden évben egy-egy fő téma köré szerveződik: idén a „vadvédelmi együttműködések” állnak a fókuszában. A Pilisi Parkerdő, a Duna–Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága és a Budakeszi Vadaspark Vadmacska Fajmegőrzési Programja pontosan ilyen együttműködés.

Tovább >>>

<< < 2. / 63. oldal > >>