Ha február, akkor FeHoVa – Kedvezményes jegyek már elérhetők

Jövőre immár 30. alkalommal nyitja meg kapuit  a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás  a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Ha február, akkor FeHoVa – Kedvezményes jegyek már elérhetők
Támogatott tartalom

A jubileumi rendezvény előkészületei már javában zajlanak. Számos törzskiállító és szakmai partnerünk elküldte a jelentkezését, de nagy az érdeklődés az olyan cégek részéről is, akik még sosem jártak a kiállításon. A négyzetméterek folyamatosan kelnek el a pavilonokban, előre láthatólag 300 kiállító várja majd a hazai és külföldi érdeklődőket, a Kiállítási Központ A, G pavilonjaiban. 

A 30. évforduló alkalmából a kísérőeseményeket is úgy állítjuk össze, hogy a lehető legszínesebb programkínálat várja a vadászokat és horgászokat, és természetesen a hagyományos programok sem maradhatnak ki a listából: lesz szarvasbőgő verseny, trófeabírálati bemutató, nemzetközi kutyakiállítás, Nadler- trófeaszemle, ragadozó madár és vadászkutya bemutatók, dedikálások, auckió, illetve különleges programokkal és előadókkal várjuk majd a horgászokat és a horgászat iránt érdeklődő vadászokat az óriás akváriumnál és a pergető medencénél is. Folyamatosan bővülő programkínálatunkat ITT tekintheti meg.

Vegye meg jegyét már most 

vagy ajándékozzon belépőjegyet karácsonyra!

Ha szeretne kedvezményesen napijegyet venni a kiállításra vagy még keresi a tökéletes ajándékot a közelgő ünnepre horgászat- vagy vadászat-kedvelő szeretteinek, akkor kattintson ide az online jegyekért!

Találkozzunk a FeHoVa-n!

Kellemes ünnepeket és nagyon boldog új évet kíván a FeHoVa csapat!