Gépinfo főkategória cikkei

Fakitermelő- és magvetőgépet is árvereznek a Zalaerdőnél
Támogatott tartalom

Fakitermelő- és magvetőgépet is árvereznek a Zalaerdőnél

A Zalaerdő Zrt. nyilvános árverés keretében értékesít többek között Toyota Hiluxokat, csemetekerti magvetőgépet, darabológépet és fakitermelőgépet. Mutatjuk a teljes listát!

Tovább >>>

VIDEÓ: sűrű ködben csaptak össze a sportfavágók

Egyelőre teljesen legyőzhetetlen a Mátrában Strúbel Bence, hiszen a Martin Komárek Emlékversenyek után ezúttal a STIHL Timbersports Nemzeti Bajnokságot is megnyerte. 

Tovább >>>

Nem jöttek haza üres kézzel, de így is csalódott a magyar fakitermelő csapat
Támogatott tartalom

Nem jöttek haza üres kézzel, de így is csalódott a magyar fakitermelő csapat

Vegyes érzésekkel térhetett haza a magyar fakitermelő válogatott a hétvégi, bécsi Világbajnokságról, ahol végül felnőtt összesítettben a 11. helyen végeztek. Ez a legutóbbi versenyhez képest előrelépés, főleg, hogy egy U24-es bronzérem is összejött. A szlovéniai folytatáshoz viszont mindent át kell majd értékelni.

Tovább >>>

Kezdődik a fakitermelő Világbajnokság – Hajrá, magyarok!

Néhány órán belül, péntek délután megkezdik világbajnoki szereplésüket a magyar fakitermelők a 2024-es, bécsi VB-n. A sort a STIHL által támogatott Juhász István nyitja majd 14 órakor, de a nők között Veres Boglárka is bemutatkozik.

Tovább >>>

Videón a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság döntőjének legjobb pillanatai

Szeptember 7-én visszatért Bábolnára a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság. Császár, Ásotthalom, Gödöllő, Keszeg, Somogyszob és Bükkzsérc regionális küzdelmeiből egy gárda híján 5-5 csapat, valamint két tartalékos gárda rántotta be a motorfűrészeket a nyolc pálya egyikén, illetve szerelt a színpadon az egész napos esemény során. Nézd meg videós beszámolónkat a versenyről!

Tovább >>>

Kétszeres STIHL Timbersports magyar bajnok lett Strúbel Bence

Egyelőre teljesen legyőzhetetlen a Mátrában Strúbel Bence, hiszen a Martin Komárek Emlékversenyek után ezúttal a STIHL Timbersports Nemzeti Bajnokságot is megnyerte szeptember 14-én. A rendkívül ködös, hűvös időben szoros csatákat és izgalmas pillanatokat hozott a mátraházai megmérettetés, még az utolsó előtti pillanatban is fordulhatott volna az sorrend az élen, de végül Bozsó Zoltán Zoka lett a második, Hamvasi Ferenc pedig a harmadik.

Tovább >>>

Két év után ismét dobogón a Délbükk 100+ csapat - Hatalmas csatát hozott a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság döntője

Hat regionális forduló után szeptember 7-én végül 31 csapat küzdött meg egymással a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság döntőjében, Bábolnán. Az előzetesen is kifejezetten izgalmas versenyt ígérő összecsapás végül az Északerdő-DÉLBÜKK 100+ csapat győzelmével zárult, a dobogós helyezés pedig néhány ponton múlt több gárdának is.

Tovább >>>

Délbükk 100+ győzelem, új női sportfavágó - Videón a döntő előtti utolsó forduló

Megérkezett videós beszámolónk a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság bükkzsérci fordulójáról.

Tovább >>>

Tökéletes döntéssel és kombinálttal, 15 másodperces szereléssel délbükki győzelem Bükkzsércen

Ez volt elmúlt évek talán leghűvösebb bükkzsérci versenye - jegyezték meg néhányan viccesen az így is 30 fokos melegben. Valóban, a várthoz és a megszokotthoz képest némiképp elviselhetőbb volt a kánikula az észak-magyarországi településen, ám a hőmérséklet így is komoly kihívásnak bizonyult a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság hatodik, utolsó regionális fordulóján, amit magabiztosan, kérdést sem hagyva nyert meg a Délbükk 100+ csapat.

Tovább >>>

Szombaton az utolsó regionális megmérettetésen küzdenek meg a fakitermelő csapatok

Szeptember 31-én, szombaton hagyományos helyszínen, Bükkzsércen folytatódik a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság.

Tovább >>>

Erdészeti kivitelű traktor beszerzésére írt ki pályázatot a Zalaerdő

A Zalaerdő Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet erdészeti kivitelű traktor beszerzésére.

Tovább >>>

STIHL Timbersports videó: fiatalok állhattak a dobogóra Parádon

Két év után tért vissza Parádra a STIHL Timbersports sportfavágó versenyszéria. A nyári kánikulában 12 versenyző mutatta meg tudását a Martin Komárek Emlékversenyen, és a fordulatos megmérettetést ismét a hazai pályán fát vágó Strúbel Bence nyerte meg – méghozzá magabiztosan. Ezzel pedig készülhet a nemzetközi kvalifikációs versenyre.

Tovább >>>

Strúbel Bence nem veszít a Mátrában, ismét fiatalok a dobogón

Két év után tért vissza Parádra a STIHL Timbersports sportfavágó versenyszéria július 13-án szombaton. A nyári kánikulában 12 versenyző mutatta meg tudását a Martin Komárek Emlékversenyen, és a fordulatos megmérettetést ismét a hazai pályán fát vágó Strúbel Bence nyerte meg – méghozzá magabiztosan. Ezzel pedig készülhet a nemzetközi kvalifikációs versenyre.

Tovább >>>

Új magyarországi képviselőnél a ROTTNE

A Magtár Kft. már évekkel ez előtt nyitott két kaput az erdészeti felhasználók irányába. Az ALBACH aprítógépek, illetve a népszerű STEYR traktorok professzionális erdészeti verziójával már sikeresen bemutatkozott. Az Ausztriában messze piacvezető STEYR-Forest erőgépek 75 és 350 lóerő között minden tekintetben kiválóan alkalmazkodnak a speciális erdészeti körülményekhez. A gyári, CE-minősített, robusztus haspáncél és bukókeret a legnagyobb biztonságot garantálja. Az erdészeti gumikkal szerelhető gépek szintén gyári tervezésű, 180 fokban elfordítható kezelőállása teljes kezelői komfortot biztosít, hiszen hátrafelé is komplett pedálzat és csúszókormány, illetve az üzemeltetéssel kapcsolatos információk is rendelkezésre állnak.

Tovább >>>

1. / 77. oldal > >>