Megnéztük a FAE önjáró erdészeti zúzóját az AGROmashEXPO-n


2022-ben egy demokörút során már Magyraországon is bemutatkozott a FAE új, kompakt, távirányítású erdészeti zúzója, amelyet a 2023-as AGROmashEXPO-n is látni lehetett. A gép 55 és 75 lóerős változatban is elérhető.

“A tavalyi újításai a FAE cégnek ezek a tárcsák, amik rajta vannak. Óvják a kalapácsot, tehát nem tud a kalapács eltörni, elkopni, csak az utolsó két-három centiméter az, ami éri a területet. 15 centi átmérős fákat is tud aprítani. Ez persze relatív, ugye a 15 centi. Voltak gépbemutatóink az országban tavaly négy helyen, úgyhogy bemutattuk, elég sokan most már ismerik, és ráment egy 30 centis tuskóra, és kész. Földolgozta azt is, tehát nem jelentett neki problémát. Mi is meglepődtünk.”

A FAE távirányítású erdészeti zúzói kifejezetten hasznosak lehetnek egy erdészeti vállalkozásnál, de akár az autópályakezelő cégeknél is, hiszen az akár 55 fokos emelkedőn is képes dolgozni. Veszélyes, meredek helyeken is úgy lehetett területet tisztítani, hogy a gépkezelő közben biztonságos helyen tartózkodik. A FAE már 30 éve jelen van a nemzetközi piacon, és a magyar felhasználóknak a HUNDUNA révén a kezdetektől fogva elérhetők a gyártó profrsszionális gépei. Keresse továbbra is a FAE erdészeti zúzóit - legyen az hagyományos vagy távirányítós gép - a HUNDUNA termékpalettáján.