Keresési találatok erre a cimkére: állami erdőgazdaság

Fakitermelő- és magvetőgépet is árvereznek a Zalaerdőnél
Támogatott tartalom

Fakitermelő- és magvetőgépet is árvereznek a Zalaerdőnél

A Zalaerdő Zrt. nyilvános árverés keretében értékesít többek között Toyota Hiluxokat, csemetekerti magvetőgépet, darabológépet és fakitermelőgépet. Mutatjuk a teljes listát!

Tovább >>>

Épített közelítő nyom kivitelezésére írt ki pályázatot a Zalaerdő

A Zalaerdő Erdészeti Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet „Púposhídi út – Vizesvölgy” (Murarátka 027/1, 042/10, 042/11 hrsz.) épített közelítő nyom kivitelezésére.

Tovább >>>

Illegálisan lerakott hulladéktól tisztították meg a tájat az erdészek

A Nyírerdő Zrt. kiemelt figyelmet fordít az erdőterületein fellelhető, olykor nagyobb mennyiségű, illegálisan elhelyezett hulladékkupacok eltávolítására.

Tovább >>>

Emberi felelőltlenség okozta a méhlegelő-erdő vesztét

Alig pár évig növekedhetett a Gyulaj Zrt. területén az a méhlegelő-erdő, mely a napokban vélhetőleg egy eldobott, égő cigarettacsikk miatt teljesen leégett.

Tovább >>>

Ismét erdőtűz pusztított a KEFAG Zrt. területén

Ismét erdőtűz pusztított a KEFAG Zrt. területén. Az erdőgazdaság tájékoztatása szerint a tűzzel érintett terület nagysága megközelítőleg 18 hektár, melynek jelentős része természetvédelmi értéket képviselő pannon homoki gyep, pannon borókás-nyáras, tisztás, valamint terméketlen terület. 

Tovább >>>

Most kedvezményes áron vásárolhatunk tűzifát a Zalaerdőtől!

A Zalaerdő Zrt. 2024. május 15. és június 14. között tűzifa akciót hirdet.

Tovább >>>

Erdészek vetélkedtek a SEFAG Zrt.-nél

Május 9-én zajlott az Év Erdésze Verseny területi előválogatója a SEFAG Zrt.-nél.

Tovább >>>

Épített közelítő nyom kivitelezésére írt ki pályázatot a Zalaerdő

A Zalaerdő Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet Mereta épített közelítő nyom kivitelezésére (Bánokszentgyörgy 024/1 hrsz.)

Tovább >>>

Gépbeszerzésre írt ki pályázatot a Zalaerdő

A Zalaerdő Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet 2024. évben a Renault Kerax 460.26 6x4 típusú teherautójának darucseréjére.

Tovább >>>

Elrajtolt a fakitermelő bajnokság - Az országos bronzérmes magabiztosan győzött Császáron

Egy rendkívül színvonalas és nagyon izgalmas regionális versennyel indult a 2024-es STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság a Komárom-Esztergom vármegyei Császáron. Április 20-án ugyanis a Vérteserdő Zrt., Császár Önkormányzata és a helyi szakkereskedés, az Agrogold Gazdabolt által szervezett regionális fordulón 9 csapat, köztük tavalyai dobogósok, újoncok, valamint fiatalok vettek részt. A versenyt végül a 2023-as döntő bronzérmese, a Bajnai Erdészet & Alba Berkenye & Dél-Vértesi Erdészeti Igazgatóság négyese nyerte meg.

Tovább >>>

A többműveletes fakitermelő gépek alkalmazásáról is szó lesz a konferencián

A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karának Erdő- és Természeti Erőforrás-gazdálkodási Intézete és az Országos Erdészeti Egyesület Erdészeti Gépesítési Szakosztálya Prof. Dr. Horváth Béla 75. születésnapja alkalmából konferenciát szervez, mely egyben az MTA Agrár- és Bioműszaki Tudományos Bizottságának ülése is.

Tovább >>>

Erdész ruhákat ajánlottak fel az egyetemi hallgatóknak

Az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) Erdészcsillag Alapítványának kezdeményezése idén is sikeres volt: szép állapotú erdész-vadász használt ruhaneműket gyűjtöttek a Soproni Egyetem (SOE) Erdőmérnöki Karának olyan diákjai számára, akiknek az egyetemi tanulmányaik alatt anyagi nehézséget okoz a drága anyagokból készült, nagyobb igénybevételt bíró, minőségi speciális erdészeti és vadászati terepi oktatáshoz használt zöld és szakmailag is stílusos ruha beszerzése.

Tovább >>>

Erdészek adták vérüket

Az EGERERDŐ Zrt. egri központja adott otthont a február végi erdészeti véradónapnak, ahol ismét zöld ruhás szakemberek nyújtottak segítséget egy nemes cél érdekében. Az erdészeti társaságnál a véradás szervezése már év elején elkezdődött, hiszen nagyon fontos, hogy az erdészeti véradásra még a kullancsszezon előtt kerüljön sor.

Tovább >>>

Aggasztó a tölgyfajok egészségromlása - Összefoglaló erdeink állapotáról

A Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztályának munkatársai elkészítették Magyaror-szág erdeinek 2023-as egészségiállapot-felmérését, a 16×16 km-es Erdővédelmi Hálózat (EVH I. szint) alapján. 

Tovább >>>

A hatósággal együttműködve lép fel az illegális agancsgyűjtés ellen a Zalaerdő

Hatósági segítséggel szeretnék visszaszorítani az illegális agancsgyűjtést a Zalaerdő Zrt. szakemberei.

Tovább >>>

1. / 45. oldal > >>