Keresési találatok erre a cimkére: trófea

Egyik napról a másikra kivágták a nemzeti park famatuzsálemét

Az 1800-as évek végén ültették el azt a hegyi juhart az Angliában található Northumberland Nemzeti Parkban, melyet szeptember végén egyik napról a másikra kivágtak ezidáig ismeretlen tettesek.

Tovább >>>

Pályázat a Budafai Vadászház felújítására

A Zalaerdő Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet a Budafai Vadászház felújítására.

Tovább >>>

Elhordta, majd eladta az erdőben talált, kitermelt fát

Hónapok óta fát lopott a Vaskút környéki erdőkből, ezért a rendőrség őrizetbe vette a 63 éves férfit – tájékoztat a police.hu.

Tovább >>>

Illegálisan vágták ki a fát az erdőből, hogy eladhassák

A lopott fa feldarabolását és eladását tervezte az a két helyi barát, akik egy tatárszentgyörgyi erdőből vágtak ki 43 akácot – hívja fel a figyelmet az esetre a police.hu.

Tovább >>>

Fácánvadászati lehetőség a Zalaerdőnél

A Zalaerdő Zrt. lehetőséget biztosít félvad nevelésű, kiváló röpkészségű fácánra történő társas vadászatra Nagykanizsa térségében, 8-15 fős csoportok számára 2023 januárjában. 

Tovább >>>

Védett madarakat akart átvinni a határon, lebukott

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság természetkárosítás bűntette miatt indított büntetőeljárást egy bolgár férfivel szemben - írja a police.hu.

Tovább >>>

Idén is karácsonyfavásárt tart a Zalaerdő

A Zalaerdő Zrt. a hagyományokhoz híven karácsonyfavásárt tart a társaság központjában, Nagykanizsán. Az érdeklődők nordmann, ezüst, luc és erdeifenyő közül válogathatnak.

Tovább >>>

Több mint száz dámbikát ejtettek el a vadászok Gúthon

A megszokotthoz képest később kezdődött és novemberre is áthúzódott idén a dámbikák barcogása, jó eséllyel október 10-e után lehetett barcogó bikára vadászni a Nyírerdő Zrt. Gúthi Erdészetének területén. A szárazság miatt a tényleges trófeasúly jellemzően elmaradt a becsülttől, ezért a szakemberek úgy határoztak, hogy a visszarakás jeleit nem mutató, kapitális agancsú bikákat nem hozzák terítékre. 

Tovább >>>

Engedély nélkül lőtte ki és dolgozta fel a vadat egy nógrád megyei férfi

Orvvadászat megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pásztói Rendőrkapitányság egy 46 éves férfi ellen - hívja fel az esetre a figyelmet a police.hu.

Tovább >>>

Közel száz trófeát állítottak ki a Miklósvári Parkerdőben (+KÉPEK)

Lenyűgöző őszi színek és csodálatos napsugár fényfestéssel 2022. november 3-án rendezte meg a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. az éves gím és dám összevont trófeaszemléjét Tamásiban, a festői szépségű Miklósvári Parkerdőben.

Tovább >>>

Trófeaszemle a Vergánál: a Zirci Erdészetnél esett a legnagyobb trófeatömegű bika

A VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. 2022. október 5-én tartotta meg hagyományos trófeamustráját Alsóperén.

Tovább >>>

Összesen 167 trófeát állítottak ki a SEFAG Zrt. trófeaszemléjén
Sajtóközlemény

Összesen 167 trófeát állítottak ki a SEFAG Zrt. trófeaszemléjén

Nagy érdeklődés övezte a SEFAG Zrt. trófeaszemléjét, melyen összesen 167 trófeát láthattak a megjelentek.

Tovább >>>

Vas megyében a legerősebb trófea 14,93 kilogrammos volt 2022-ben

A megyei vadgazdálkodás seregszemléjén 19 vadászatra jogosult 135 trófeáját állították ki a Káld-Hidegkúti vadászház melletti területen. Majdnem a dupláját annak, mint a szép hagyomány indulásakor, és az érdeklődők száma is több volt az eddigieknél.

Tovább >>>

Trófeaszemlét tartanak Vas megyében

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. és az OMVK Vas Megyei Területi Szervezete gímszarvas trófeaszemlére várja az érdeklődőket 2022. október 14-én, pénteken.

Tovább >>>

Ne hagyd ki! - Kertigépek és kiegészítők őszi akciója az ANDL Kft.-nél
Támogatott tartalom

Ne hagyd ki! - Kertigépek és kiegészítők őszi akciója az ANDL Kft.-nél

Az ANDL őszi kertigép és kiegészítő akcióban mindent megtalálsz, amire a fű-, illetve faápoláshoz szükséged lehet. Sőt, még ennél is többet! Mi pontosan tudjuk, hogy mi kell a professzionális munkavégzéshez, ezért egy olyan Husqvarna, Gardena, Tielbürger, Remarc, Volpi és Aspen akciós válogatást állítottunk össze, melyben biztosan találsz néhány ütős ajánlatot!

Tovább >>>

1. / 7. oldal > >>