Keresési találatok erre a cimkére:  STIHL

Megkezdődött a faápolási szezon - Megnéztük, mit ajánl a STIHL (VIDEÓ)

Folynak a faápolási munkák hazánk zöldterületein, így megkérdeztük a STIHL szakemberét, hogy mely eszközöket ajánlja erre a területre. 

Tovább >>>

VIDEÓ: a legkisebb és a legnagyobb STIHL akkumulátor - és amiket működtetnek

Dezső Gábort kifaggattuk az aksis gépek előnyeiről, jellemzőiről a FeHoVán. 

Tovább >>>

Dráma, feszültség, izgalom - Strúbel Bence nyerte a STIHL Timbersports emlékversenyt, de nem sokon múlt

Minden idők talán legizgalmasabb, legfordulatosabb küzdelme zajlott Mátraházán, a 2023-as STIHL Timbersports Martin Komárek Emlékversenyen, aminek komoly tétje volt. Itt derült ki ugyanis, hogy ki vehet részt a nemzetközi kvalifikációs tornán, ami akár egyéni világbajnoki szereplést is jelenthet nemzeti színekben.

Tovább >>>

Már az első fordulóban az élre állt a Bakonyi Bogvágó Banda a keszegi fakitermelő versenyen

Idén visszatért a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság egyik legrégibb helyszíne is, hiszen 12. alkalommal zúghattak fel a motorfűrészek a Nógrád megyei Keszeg településen. A versenysorozat talán legjobb hangulatú regionális fordulóján nagy meglepetés nem történt, a tavalyi döntőn első tízben végző Bakonyi Bogvágó Banda már az első fordulóban az élre állt, és a délután folyamán még javítani is tudott, míg a vetélytársak rontottak a második körben.

Tovább >>>

Alföldi regionális fordulóval kezdődik a fakitermelő versenysorozat

Április 22-én, szombaton kezdetét veszi az Országos Fakitermelő Versenysorozat. Az alföldi regionális fordulón a csapatok ezúttal is a fakitermelés során végzett feladatok gyors, pontos és biztonságos végrehajtását modellezik.

Tovább >>>

1. / 1. oldal