Keresési találatok erre a cimkére: Pannon Csillagda

Komoly izgalmakkal, látványos versennyel jön a IV. Faápoló Magyar Bajnokság
Sajtóközlemény

Komoly izgalmakkal, látványos versennyel jön a IV. Faápoló Magyar Bajnokság

A FŐKERT Nonprofit Zrt. kezelésében álló Városmajor gyönyörű parkja és fái adnak otthont a IV. Faápoló Magyar Bajnokságnak 2018. augusztus 25-26-án. Az ingyenesen látogatható rendezvényen látványos bemutatók során nyerhetnek bepillantást a látogatók az aktuális faápolási módszerek világába.

Tovább >>>

Kisfilm készült a városi erdészekről és faápolókról

A már online is elérhető Örökzöld történetek című kisfilm-sorozat célja bemutatni a FŐKERT tevékenységének különlegességeit, kulisszatitkait, mégpedig olyan szakemberek közérthető tolmácsolásában, akik minden nap Budapest zöldebbé tételén munkálkodnak.

Tovább >>>

Bemutatkozott Big John - Nagyon profi faátültető géppel gazdagodott a Főkert (+KÉPEK)

Az idősfa-átültetés több évszázadra visszatekintő fásítási módszer, amelyet régen fáradságos kézimunkával, nagy hibaszázalékkal végeztek. Mára viszont gépesítették a feladatot, a fák megmaradási aránya pedig elérte a 90 százalékot. A FŐKERT Nonprofit Zrt. gépparkja most egy nagyteljesítményű idősfa-átültető géppel bővült - olvasható a társaság hivatalos Facebook oldalán, ahol számos fotót is megosztottak az Odisys Bt.-től beszerzett Big John munkájáról.Tovább >>>

1. / 1. oldal