I. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó az innoLignum Sopron vásáron

Szeptember 10. és 13. között az innoLignum Sopron erdészeti kiállítás idején az Erdő-Mező Online és Magazin megszervezi az I. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozót. Veterán motorfűrészek, veterán gépbemutató, lánccserélő verseny, veterán motorfűrészek szépségversenye - mindez az Erdő-Mező standján az MKB Arénában!
I. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó az innoLignum Sopron vásáron
Időpont: 2014. szeptember 10-13. Helyszín: innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár Sopron, MKB Aréna Erdő-Mező Online és Magazin standja Az erdészeti kiállítás honlapja: http://innolignumsopron.hu/ innolignum Szervező: Erdő-Mező Online és Magazin Gribek Dániel 06-20-476-16-27 erdo-mezo@erdo-mezo.hu Nyitva tartás: 2014. 09. 10. (szerda) 10:00 - 18:00 2014. 09. 11. (csütörtök) 10:00 - 18:00 2014. 09. 12. (péntek) 10:00 - 18:00 2014. 09. 13. (szombat) 10:00 - 16:00 Kiemelt támogató: stihl_logo Támogató:

fuxtec_logo

  I. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó Veterán motorfűrész kiállítás: Stihl, Husqvarna, Jonsered, Dolmar és egyéb veterán motorfűrészek. A későbbiekben részletesen is közzétesszük a veterán gépek listáját! Amennyiben szeretnéd, hogy a te motorfűrészed is helyet kapjon a kiállításon, írj az erdo-mezo@erdo-mezo.hu címre! emIMG_6553 Veterán motorfűrész gépbemutató: Egy később közzétett időpontban egy gépbemutatón lehet majd megtekinteni a működő motorfűrészeket. Részletek később! Veterán motorfűrészek szépségversenye: A negyedik napon, szeptember 13-án kihirdetjük a közönség kedvenc veterán motorfűrészét. Szavazni a kiállítás minden napján lehet az Erdő-Mező Online és Magazin standján. Nevezés: Írj nekünk az erdo-mezo@erdo-mezo.hu e-mail címre, ha szeretnéd, hogy a te veterán motorfűrészed is részt vegyen a veterán motorfűrészek szépségversenyén. Veterán lánccserélő verseny: Minden nap - egy később közzétett időpontban - lánccserélő versenyt rendezünk a látogatók között. A leggyorsabb versenyzők értékes ajándékokat kapnak majd, és a negyedik napon az innoLingum lánccserélő bajnokát is megválasztjuk az összes idő alapján. A belépés ingyenes! A részleteket folyamatosan közzétesszük az Erdő-Mező Online erdészeti portálon. (www.erdo-mezo.hu)

veteran_motorfuresz_kiallitas

(Erdő-Mező Online - www.erdo-mezo.hu) erdomezolike