A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: A non-numeric value encountered

Filename: controllers/Hirek.php

Line Number: 198

Backtrace:

File: /var/www/vhosts/erdo-mezo.hu/httpdocs/application/controllers/Hirek.php
Line: 198
Function: _error_handler

File: /var/www/vhosts/erdo-mezo.hu/httpdocs/index.php
Line: 315
Function: require_once

Erdő-Mező Online

Keresési találatok erre a cimkére: pályázat

Érkeznek a legújabb John Deere Forestry gépek, a POSCH innovációja már itt is van

Korábban már beszámoltunk arról, hogy márciustól új magyarországi forgalmazóval dolgozik együtt a finn John Deere Forestry. A JG-Max Bt. 20 éves helyi tapasztalatát felhasználva szeretnének újabb sikereket elérni a magyar piacon. Ebben az első lépés egy bajai nyílt nap volt, ahol a partnerek új információkkal gazdagodhattak – ráadásul nem csak a zöld erdészeti gépek kapcsán.

Tovább >>>

Megjelentek az első új erdészeti pályázati felhívások

Megjelentek az első erdészeti vidékfejlesztési pályázati felhívások a 2027-ig tartó KAP Stratégia Terv keretei között, így a Natura 2000 területen folytatott erdőgazdálkodási tevékenységhez kapcsolódó kompenzációs kifizetését lehetővé tévő és az erdőkárok helyreállítását támogató felhívás. Mindkét egységköltség alapú támogatás igénybe vétele érdekében először a 2024. évi egységes kérelem keretében nyújthatók be támogatási, egyben kifizetési kérelmek - jelentette be Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár.

Tovább >>>

VIDEÓ: Megérkezett az első John Deere harvester a JG-Max Bt. telephelyére

Komoly változás történt a John Deere Forestry erdészeti gépek magyarországi értékesítésében és terméktámogatásában. 2024. március elsejétől ugyanis az ágazatban már 20 éve bizonyító, jól ismert JG-Max Bt. lett a márka hivatalos importőre.

Tovább >>>

VIDEÓ: a legkisebb és a legnagyobb STIHL akkumulátor - és amiket működtetnek

Dezső Gábort kifaggattuk az aksis gépek előnyeiről, jellemzőiről a FeHoVán. 

Tovább >>>

6500 éves rönkre bukkanttak, hangszer készül belőle

Hangszer készül egy több ezer éves ezüstfenyő rönkjéből, amelyet a Triglav Nemzeti Parkban egy természet-helyreállítási projekt során találtak jó állapotban megőrződve.

Tovább >>>

Motorfűrészek és akkumulátoros gépek erdészeti felhasználásra a STIHL-től

Az erdészeti szegmensnek ajánlott STIHL eszközöket mutattuk be élő Facebook bejelentkezésünkben az AGROmashEXPO idején. Lemaradtál róla? Most visszanézheted!

Tovább >>>

Komoly megfontolás előtt a pályázók: erdőtelepítés Natura 2000 gyepterületen

2023. január 1-től az érzékeny gyepek – gyakorlatilag a Natura 2000 gyepek – feltörésére vonatkozó uniós támogatási szabályozás eltér a Natura 2000 gyepterületek használatára vonatkozó hazai anyagi jogi szabályozástól. Ez a korábban jóváhagyott, de 2022. december 31-ig nem megvalósított erdősítési támogatási kérelmek esetében esetenként szankciókat eredményezhet, illetve komoly megfontolás elé állíthatja a pályázót.

Tovább >>>

Erdészeti feltáróút építésére írt ki pályázatot a Zalaerdő

A Zalaerdő Erdészeti Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet a Bánkürtösi erdészeti feltáróút építésére.

Tovább >>>

Közösen ellenőrizték az erdőket a rendőrök és a Nyírerdő erdészei

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság egyenruhásai a Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt. munkatársaival és polgárőrökkel tartottak közös ellenőrzést kedden - írja a police.hu.

Tovább >>>

Hatalmas meglepetés: Bozsó Zoltán a csúcson, Strúbel Bence harmadik (STIHL Timbersports 2023)

Nagy erőkkel készül a STIHL Timbersports magyar válogatott a stuttgarti Világbajonkságra, amit november első hétvégéjén rendeznek meg. 

Tovább >>>

Ezúttal is mi dönthetünk az év fájáról

Az Országos Erdészeti Egyesület és az Év fája kuratórium 2013 óta minden évben, így idén immár tizenegyedik alkalommal teszi lehetővé, hogy szavazhassunk az Év fájára.

Tovább >>>

A STIHL ad otthont az OEE és a NAK erdészeti gépbemutatójának

Az Agrárgazdasági Kamara és az OEE Erdészeti Gépesítési Szakosztálya szakmai rendezvényének ad otthont októberben az Andreas STIHL Kft. Az eseményen az erdészeti gépeket gyakorlatorientáltan mutatják be az érdeklődőknek. 

Tovább >>>

Útkarbantartására írt ki pályázatot a Zalaerdő

A Zalaerdő Erdészeti Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet a „Zsigárdi út II. ütem karbantartás” (Homokkomárom 061/2, 066, 072/2 hrsz.) munkára.

Tovább >>>

Adatgyűjtésbe kezdenek a poszméhfajokról

Tudtad, hogy hazánkban 26 poszméh faj él, aminek több mint a fele ritkának számít? Sok faj elterjedéséről, állománynagyságáról szinte alig van információnk. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság ezért egy adatgyűjtési Poszméh Monitoring Programot indít működési területén.

Tovább >>>

Dráma, feszültség, izgalom - Strúbel Bence nyerte a STIHL Timbersports emlékversenyt, de nem sokon múlt

Minden idők talán legizgalmasabb, legfordulatosabb küzdelme zajlott Mátraházán, a 2023-as STIHL Timbersports Martin Komárek Emlékversenyen, aminek komoly tétje volt. Itt derült ki ugyanis, hogy ki vehet részt a nemzetközi kvalifikációs tornán, ami akár egyéni világbajnoki szereplést is jelenthet nemzeti színekben.

Tovább >>>

1. / 51. oldal > >>