Keresési találatok erre a cimkére:  faültetés

Faiskolából loptak csemetéket, elfogták a tolvajokat

A zalaegerszegi rendőrök tetten értek három személyt, akik egy helyi faiskolából próbáltak meg növényeket elvinni, hogy később eladják - írja a police.hu.

Tovább >>>

Gyermekotthonok felújításában nyújtanak segítő kezet az erdészetek

Néhány év alatt az ötödik gyermekotthon felújításában működnek közre az állami erdészeti társaságok, illetve az Agrárminisztérium. Öröm és megtiszteltetés ebben a munkában részt venni – jelentette ki Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár a balassagyarmati Ipolypart Fészek Gyermekotthon épületfejlesztését bejelentő sajtótájékoztatón.

Tovább >>>

Nyolcezer sorfát ültetnek el a településfásítási program őszi időszakában

Tovább zöldülnek a hazai kistelepülések. Szeptember első hetében megkezdődött a Településfásítási Program harmadik ütemének őszi ültetési időszakában ültetendő sorfák kiszállítása az önkormányzatokhoz. 

Tovább >>>

Több tucat facsemetét rongáltak meg az Újtelepi Parkerdőben

A Pilisi Parkerdő Zrt. idén májusban az atlétikai világbajnokság szervezőivel közösen 40 facsemetét ültetett el a XX. kerületi Újtelepi Parkerdőben. A faültetés az atlétikai világszövetség, a World Athletics fenntarthatósági stratégiájának és a Pilisi Parkerdő Városierdő-fejlesztési Programjának közös, jelképes akciója volt. Most azonban ismeretlen tettesek a facsemeték kétharmadát elpusztították. 

Tovább >>>

Majdnem száz önkéntes csatlakozott a Nyírerdő faültetési programjához

Több mint nyolcvan városlakó vett részt pénteken, Nyíregyházán, a NYÍRERDŐ Zrt. Nyíregyházi Erdészete által szervezett önkéntes faültetésen. 

Tovább >>>

Almafa csemetéket ültettek a matuzsálemek mellé a Csanyik-völgyben

A Csanyik-völgyben sorban álló matuzsálemi almafák közé húsz konténeres csemetét ültetett az Északerdő Zrt.

Tovább >>>

VárosFa Program: összesen 7000 fát ültetnek el országszerte

A MOL-Új Európa Alapítvány Neked Zöldül programsorozatának célja környezetünkben és közösségünkben a fenntartható jövő feltételeinek megteremtése. A VárosFa Program elnevezésű kezdeményezés az Agrárminisztérium, a Megyei Jogú Városok Szövetsége és az Országos Erdészeti Egyesület közreműködésével indult el 2022 tavaszán.

Tovább >>>

1. / 1. oldal