Keresési találatok erre a cimkére: baromfi

Nem rozsdásodtak be a fakitermelők - Videón az országos bajnokság első fordulója

Egy rendkívül színvonalas és nagyon izgalmas regionális versennyel indult a 2024-es STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság a Komárom-Esztergom vármegyei Császáron. 

Tovább >>>

VIDEÓ: Megérkezett az első John Deere harvester a JG-Max Bt. telephelyére

Komoly változás történt a John Deere Forestry erdészeti gépek magyarországi értékesítésében és terméktámogatásában. 2024. március elsejétől ugyanis az ágazatban már 20 éve bizonyító, jól ismert JG-Max Bt. lett a márka hivatalos importőre.

Tovább >>>

Mik azok a fémcsarnokok és miért van rájuk szükség a mezőgazdaságban?

Az elmúlt években az acélszerkezetek és fémszerkezetek egyre népszerűbbé váltak a különféle iparágakban. Az egyik legnépszerűbb acélszerkezeti lehetőség a fémkamrákban rejlik, amelyek tartósak és költséghatékonyak, különösen a mezőgazdasági ágazat számára.

Tovább >>>

Erdészeti gépeket is láthatunk az AGROmashEXPO-n

Írjátok fel a naptárba: 2024. január 24. és 27. között rendezik meg az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítást, melyen ahogy már megszokhattátok, erdészeti gépeket is felvonultatnak majd. Nézzük, mely cégek azok, akik biztosan bemutatják gépeiket hazánk legnagyobb agrárrendezvényén.

Tovább >>>

Idén mintegy 145 hektáron végzett erdősítést a Pilisi Parkerdő
Sajtóközlemény

Idén mintegy 145 hektáron végzett erdősítést a Pilisi Parkerdő

A Pilisi Parkerdő saját erdőfelújítások és erdőtelepítések, valamint megbízásos munkák során 2023-ban 2,5 millió facsemete ültetésével erősítette és gyarapította Budapest, illetve tágabb környékének legfontosabb klímavédelmi és rekreációs zöld infrastruktúráját, az erdőket. Idén a Parkerdő életében ezen kívül nagy szerepet kapott a Városierdő-fejlesztési Program, valamint jó eredményeket mutatott az Erdőbarát Rendezvény program.

Tovább >>>

A legjobb ötletek a barátokkal való szórakozáshoz

Digitális korunkban az összeköttetéshez már nem kell fizikailag is megjelenni, hiszen a barátságok ápolása és erősítése szintén modernizálódott. A barátokkal való kapcsolatteremtés számtalan módja közül a digitális világban az online fogadás kiemelkedik a szórakozás modern formájaként, amely a közös élményekhez csak hozzáad. Legyen szó kaszinózásról, vagy a sporteseményekre való baráti fogadásokról, a sportfogadás online is megtörténhet, ezért ezekre ma már sokkal könnyebb megoldások léteznek, még akkor is, ha a barátok távol élnek egymástól. A közös izgalom és a barátokkal együtt töltött virtuális idő kiválóan kitöltheti azt az időszakot, amíg nem találkoznak újra személyesen is. Nézzük, hogy milyen kiváló ötletek léteznek a szórakozáshoz a barátokkal való együtt töltött idő során.

Tovább >>>

Hiába a világrekord, Ausztrália legyőzte az amerikaiakat – A magyar válogatott hajszállal maradt le a főtábláról
Támogatott tartalom

Hiába a világrekord, Ausztrália legyőzte az amerikaiakat – A magyar válogatott hajszállal maradt le a főtábláról

Teljesen megtelt a stuttgarti Porsche Aréna november 3-án. A STIHL Timbersports Világbajnokság csapatversenyén nagyszerű hangulatban vághatták a fát a nemzeti válogatottak, köztük a magyar négyes, Bozsó Zoltán, Juhász István, Strúbel Bence és Juszkó Zsolt. A bravúr ezúttal részükről elmarad, bár az mindössze 4 századmásodpercen múlt. Ausztrália magabiztosan szerezte meg újabb, nyolcadik világbajnoki címét.

Tovább >>>

Villámgyors internet szinte bárhol, bármikor 5G képes telefonnal

Napjainkban egy új készülék megvásárlása előtt az egyik leggyakrabban feltett kérdés, hogy vajon szükségünk van-e 5G képes telefonra. A helyes válasz jelentős mértékben függ a felhasználói szokásoktól.

Tovább >>>

Németországban okoznának meglepetést a magyar sportfavágók
Támogatott tartalom

Németországban okoznának meglepetést a magyar sportfavágók

Ezúttal is a legjobb sportfavágókkal küzd meg a magyar csapat a STIHL Timbersports Világbajnokságon, amit 2023-ban Németországban rendeznek meg. A stuttgarti Porsche Arénában november 3-án, pénteken lép színpadra a Bozsó-Juhász-Strúbel-Juszkó négyes.

Tovább >>>

Hatalmas meglepetés: Bozsó Zoltán a csúcson, Strúbel Bence harmadik (STIHL Timbersports 2023)

Nagy erőkkel készül a STIHL Timbersports magyar válogatott a stuttgarti Világbajonkságra, amit november első hétvégéjén rendeznek meg. 

Tovább >>>

Egyik napról a másikra kivágták a nemzeti park famatuzsálemét

Az 1800-as évek végén ültették el azt a hegyi juhart az Angliában található Northumberland Nemzeti Parkban, melyet szeptember végén egyik napról a másikra kivágtak ezidáig ismeretlen tettesek.

Tovább >>>

Megkezdődött az őszi rókavakcinázás

A rókák veszettség elleni őszi immunizálása megkezdődött Magyarország déli és keleti vármegyéiben, ezzel párhuzamosan ebzárlat és legeltetési tilalom is életbe lépett az érintett térségekben. A repülőgépes vakcinázás az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

Tovább >>>

Strúbel Bence sérülés miatt kihagyja a VB-kvalifikációs versenyt - STIHL Timbersports

Bár nagy reményekkel készült a svédországi VB-kvalifikációs versenyre, végül nem lehet ott a skandináv megmérettetésen Strúbel Bence. A 21 éves sportfavágó munka közben szenvedett ujjsérülést, ami miatt vissza kellett lépnie, így biztos, hogy nem lesz magyar versenyző az egyéni STIHL Timbersports Világbajnokságon – tájékoztat a STIHL Timbersports Magyarország.

Tovább >>>

Csaknem háromezer medvének már bizonyított a léte Romániában

A genetikai minták alapján végzett medveszámlálás is azt bizonyítja, hogy több ezer medvének nem jut megfelelő élőhely Romániában - nyilatkozta Benedek Barna, a felmérést végző munkacsoport vezetője a Székelyhonnak.

Tovább >>>

Csaló tűzifa árusok buktak le az agglomerációban

Próbavásárlás során bizonyosodott be, hogy a Pilisi Parkerdő Zrt. nevével visszaélve akartak csalók tűzifát értékesíteni. A tilosban járók lebuktatására a Nébih ellenőreivel közös akcióban került sor.

Tovább >>>

1. / 116. oldal > >>