Rome erdészeti tárcsa a Gledícia Kft.-nél - Erdészeti géptámogatásra várva


Az 1991-ben alakult Gledícia Kft. neve ma már nem ismeretlen az erdészeti szakmában. A ladánybenei székhelyű magánerdős vállalkozás komplex erdőgazdálkodással foglalkozik; talajelőkészítéssel, erdőfelújítással, fakereskedelemmel és feldolgozással. A minőség és a megbízhatóság kiemelten fontos a Gledícia Kft.-nél, ráadásul nem csak a munka során vagy partnerkapcsolatok esetében, hanem a gépvásárlásnál is. Nagyjából két éve például a Romeplow Hungary Bt.-től egy amerikai gyártmányú Rome TAW-20S erdészeti tárcsát vásároltak.

A Rome erdészeti tárcsa nem csak az ártéri, kötött talajokon bizonyított, az alföldi homokon is költséget spórol a Gledícia Kft.-nél, ami fontos szempont, hiszen a gép olcsónak semmiképp sem nevezhető - az árát ugyanakkor tényleg megéri.

A Rome TAW-20S erdészeti tárcsa robusztus, nehéz felépítménnyel rendelkezik, az erős vázszerkezet mellett azonban könnyű manőverezhetőséget biztosít. A kiváló bekeverő és vágó hatása mellett további jellemzői miatt is nélkülözhetetlen eszköz lett a Gledícia Kft.-nél.

A Rome erdészeti tárcsák akár a várhatóan hamarosan megjelenő erdészeti géptámogatás segítségével is megvásárolhatók a Romeplow Hungary Kft.-től. A Gledícia Kft.-nél alföldi homokom és ártérben is bizonyított. Legyen az Ön területein is nélkülözhetetlen társ a Rome erdészeti tárcsa!

ROMEPLOW HUNGARY BT.
8000 Székesfehérvár
Kelemen Béla Utca 33. V/10.
+36-20-988-30-53