Tűzifa-előállítás profiknak - Nézze meg a POSCH új termékeit az AGROmashEXPO kiállításon!

A POSCH immár 70 éve fejleszti a nehéz munkát egyszerűsítő gépekeit. Olyan szabadalmaztatott és egyedülálló megoldásokkal, amelyek sehol máshol nem találhatók meg. Győződjön meg róla személyesen: a POSCH gépeit a nagyobb teljesítményről, a nagyobb sebességről és a nagyobb kényelemről ismeri fel.  A Multi és a Vario hasítórendszernek köszönhetően a POSCH gépek igazi hosszútávfutók, rendkívüli órateljesítménnyel és optimális hasábminőséget produkálva. Az idei év újdonsága a Spaltfix S-375 turbo és a Spaltfix S-410 Multi daraboló-hasítógépek.
Tűzifa-előállítás profiknak - Nézze meg a POSCH új termékeit az AGROmashEXPO kiállításon!

A Spaltfix S-375 daraboló és hasítógép:

Akár 37 cm átmérőjű rönkökből is egyetlen munkamenetben nyolc egyforma fahasáb keletkezik, amiket a szállítószalag azonnal továbbszállít a kirakóállomásra. Kompakt felépítése révén a Spaltfix S-375 szállítható, és a hasábfa-előállítást olyan egyszerűvé teszi, amennyire csak lehetséges. Ideális gép kisvállalkozásoknak és tűzifagyártók számára. Bild zeigt: Veröffentlichung nur mit©pixelmaker.at Folyamatos üzemmódban az S-375 állandó teljesítményével rendkívül meggyőző. A hidraulikus előtoló szállítóheveder segítségével szállítja a fát a kiváló minőségű, 900 mm-es widia körfűrészlaphoz. A hidraulikus rögzítő és az automatikusan elmozduló rönkütköző megakadályozza a vágási folyamat során a fa beszorulását. A hátrafelé döntött behordószalag optimalizálja a vágási ciklust, és csekély rönkátmérők esetén is nagy vágásteljesítményt nyújt. A kompakt Spaltfix S-375 modellünkkel külső segítség nélkül óránként akár 20 ömlesztett köbméter hasábfa előállítása lehetséges. Akinek ez még mindig túl lassú, az opcionális Turbo-csomagot választhat, amellyel akár óránként 25 ömlesztett köbméter hasábfára is megnövelni teljesítményét!

A Spaltfix S-410 Multi daraboló és hasítógép:

A sokoldalú POSCH Spaltfix S-410 Multi daraboló-hasító különösen sokáig használható a hosszú élettartamú, 100 cm átmérőjű widiás fűrészlappal. Az alapkivitelhez tartózó olajhűtő és az erősített hidraulikarendszer gondoskodik a nagy teljesítményről. posch A vágási folyamat során a (legalább 10 cm-es átmérőjű) rönkök biztos tartását a hidraulikus rönkszorító biztosítja, a levágott rönkdarabot a hasítócsatornába a billenőasztal továbbítja. A hasítás 18 tonna erővel történik a kiválasztott késosztásnak megfelelően, amely akár egy munkamenetben 12 részre is képes. Minden hasábot a különböző méretű (opcióként rendelhető) kihordószalagon keresztül továbbít.

A budapesti AGROmashEXPO kiállításon az idei évben a megszokottól eltérően standunk új helyen, a főbejárathoz közeli sátorban található meg (Bejárat a passzázssorról). Időpont: 2018. január 24-27.

Posch-Logo A rendezvényen kiállítjuk a POSCH alapgépei mellett a Spaltfix S-375 Turbo daraboló-hasítógépet, illetve az új, szállítószalagos körfűrészt is, valamint a Maxwald csörlőket, rönkfogókat, a Schliesing aprítógépeket, és a Herder tuskómarókat.

Bővebb információ: JG-MAX Bt. H-6500 Baja Grassalkovich.u.3-1. Tel.:+36 79 427 348 Mobil: +36 70 537 5387 E-mail: iroda@jgmax.hu Web: www.jgmax.hu

(JG-MAX Bt.) erdomezolike