Fakitermelői pályázatok az Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni és Kelet-Cserháti Erdészeténél

Az Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni és Kelet-Cserháti Erdészete pályázatot hirdet fakitermelői feladatok elvégzésére. A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetők személyesen, letölthetők a www.ipolyerdo.hu honlapról vagy e-mailben igényelhetők. A részletes pályázati kiírások alább olvashatók.
Fakitermelői pályázatok az Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni és Kelet-Cserháti Erdészeténél

Salgótarjáni Erdészet

Az Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni Erdészete pályázatot hirdet a 2018. szeptember 15.-2019 április 30. fakitermelői feladatainak elvégzésére. A pályázati felhívás kitöltött mellékleteit zárt borítékban kérjük eljuttatni, vagy postán feladni az:  Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni Erdészete,3100 Salgótarján, Füleki út 148. címre, szeptember 11-ig. A borítékon kérjük feltüntetni:  „FAKITERMELÉSI PÁLYÁZAT 2018/2019” címszót nyomtatott betűkkel. A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetőek személyesen az Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni Erdészetének irodáján (Tel: +36-32-430-940), letölthetőek a www.ipolyerdo.hu honlapról, vagy e-mailben igényelhetőek a sterdeszet@ipolyerdo.hu e-mail címen. Jelen pályázati felhívás a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget. fakitermeles

Kelet-Cserháti Erdészet

Az Ipoly Erdő Zrt. Kelet-Cserháti Erdészete pályázatot hirdet a 2018. október /2019. december szezon fakitermelői feladatainak elvégzésére. A pályázati felhívás kitöltött mellékleteit zárt borítékban kérjük eljuttatni, vagy postán feladni az:  Ipoly Erdő Zrt. Kelet-Cserháti Erdészete, 3170 Szécsény, Rákóczi út 34. címre, szeptember 26-ig. A borítékon kérjük feltüntetni:  „FAKITERMELÉSI PÁLYÁZAT 2018/2019” címszót nyomtatott betűkkel. A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetőek személyesen az Ipoly Erdő Zrt. Kelet-Cserháti Erdészetének irodáján (Tel: +36-20-2360107 letölthetőek a www.ipolyerdo.hu honlapról, vagy e-mailben igényelhetőek a markusviktor@ipolyerdo.hu e-mail címen. Jelen pályázati felhívás a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget. Ipoly_logo_2018 (Ipoly Erdő Zrt.) (* A fotó csak illusztráció!)