Fakitermelői pályázatok az Ipoly Erdő Zrt. Nagymarosi és Kemencei Erdészeténél

Az Ipoly Erdő Zrt. Nagymarosi és Kemencei Erdészete pályázatot hirdet fakitermelői feladatok elvégzésére. A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetők személyesen, letölthetők a www.ipolyerdo.hu honlapról vagy e-mailben igényelhetők. A részletes pályázati kiírások alább olvashatók.
Fakitermelői pályázatok az Ipoly Erdő Zrt. Nagymarosi és Kemencei Erdészeténél

Nagymarosi Erdészet

Az Ipoly Erdő Zrt. Nagymarosi Erdészete pályázatot hirdet a 2018. ősz/2019. tavasz szezon fakitermelői feladatainak elvégzésére. A pályázati felhívás kitöltött mellékleteit zárt borítékban kérjük eljuttatni, vagy postán feladni az:  Ipoly Erdő Zrt. Nagymarosi Erdészete, 2626 Nagymaros, Fő tér 1. címre, szeptember 17-ig. A borítékon kérjük feltüntetni:  „FAKITERMELÉSI PÁLYÁZAT 2018. ősz/2019. tavasz” címszót nyomtatott betűkkel. A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetőek személyesen az Ipoly Erdő Zrt. Nagymarosi Erdészetének irodáján (Tel: +36-27-354-110), letölthetőek a www.ipolyerdo.hu honlapról, vagy e-mailben igényelhetőek a gaborkiss@ipolyerdo.hu e-mail címen. Jelen pályázati felhívás a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget. fakitermeles

Kemencei Erdészet

Az Ipoly Erdő Zrt. Kemencei Erdészete pályázatot hirdet a 2018 szeptember /2019 október szezon fakitermelői feladatainak elvégzésére. A pályázati felhívás kitöltött mellékleteit zárt borítékban kérjük eljuttatni, vagy postán feladni az:  Ipoly Erdő Zrt. Kemencei Erdészete, 2638 Kemence, Fő u. 274. címre, szeptember 14-ig. A borítékon kérjük feltüntetni:  „FAKITERMELÉSI PÁLYÁZAT 2018 szeptember /2019 október” címszót nyomtatott betűkkel. A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetőek személyesen az Ipoly Erdő Zrt. Kemencei Erdészetének irodáján (Tel: 06-27-365-161), letölthetőek a www.ipolyerdo.hu honlapról, vagy e-mailben igényelhetőek a kemence@ipolyerdo.hu e-mail címen. Jelen pályázati felhívás a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget. Ipoly_logo_2018   (Ipoly Erdő Zrt.) (* A fotó csak illusztráció!)