Keresési találatok erre a cimkére: magyar fakitermelő válogatott

Strúbel Bence sérülés miatt kihagyja a VB-kvalifikációs versenyt - STIHL Timbersports

Bár nagy reményekkel készült a svédországi VB-kvalifikációs versenyre, végül nem lehet ott a skandináv megmérettetésen Strúbel Bence. A 21 éves sportfavágó munka közben szenvedett ujjsérülést, ami miatt vissza kellett lépnie, így biztos, hogy nem lesz magyar versenyző az egyéni STIHL Timbersports Világbajnokságon – tájékoztat a STIHL Timbersports Magyarország.

Tovább >>>

Green Climber LV300 PRO - Új rádióirányítású mulcsozógép az olasz-német együttműködésből

Az MDB Srl. olasz vállalat a német Vogt GmbH-val együttműködve megkezdte a Green Climber rádióirányítású termékcsalád LV300 mulcsozógépének erősebb, „PRO” jelölésű változatának forgalmazását. A gumihevederes szárzúzó mozgatását Yanmar gyártmányú, 22 kW (30 LE) teljesítményű, 3 hengeres, vízhűtéses dízelmotor végzi.

Tovább >>>

IX. Növényorvos Nap: Az erdőgazdálkodás növényvédelmi problémái, a tűlevelűek károsítói

A Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara szervezésében 2014. november 12-én rendezték meg a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi Karán a IX. Növényorvosi Napot. A szakmai programról az Agrofórum Szaklap is tudósított, így "Az erdőgazdálkodás növényvédelmi problémái, a tűlevelűek károsítói" című előadásról szóló cikkrészletet a szerkesztőség engedélyével az Erdő-Mező is közli.Tovább >>>

1. / 1. oldal