Strúbel Bence sérülés miatt kihagyja a VB-kvalifikációs versenyt - STIHL Timbersports

Bár nagy reményekkel készült a svédországi VB-kvalifikációs versenyre, végül nem lehet ott a skandináv megmérettetésen Strúbel Bence. A 21 éves sportfavágó munka közben szenvedett ujjsérülést, ami miatt vissza kellett lépnie, így biztos, hogy nem lesz magyar versenyző az egyéni STIHL Timbersports Világbajnokságon – tájékoztat a STIHL Timbersports Magyarország.

Strúbel Bence sérülés miatt kihagyja a VB-kvalifikációs versenyt - STIHL Timbersports

Természetesen csalódott vagyok, de előre tekintek, és jövőre újra megpróbálok kijutni az egyéni VB-re. Már elkezdtem az edzést, de sokkal kisebb tempóban, hiszen még kell egy kis idő, hogy újra 100 %-os legyek. De a magyar világbajnoki keretnek biztosan tagja vagyok, így novemberre ismét formába hozom magamat. Szerencsétlenségemre két héttel a svédországi verseny előtt szedtem össze ezt a kisebb sérülést, ami miatt a fejszés versenyszámokban nem tudtam volna megfelelően teljesíteni, de ez még nagyobb motivációt jelent majd, hogy a csapatban jó eredményt nyújtsak.

Strúbel Bence tehát néhány napos kényszerpihenő után hamarosan a november 3-i STIHL Timbersports csapat Világbajnokságra készül.