Keresési találatok erre a cimkére: csalás

Vigyázat, csalók! Hamisított STIHL termékeket hirdetnek

Az elmúlt időszakban egyre több felületen hirdetnek hamisított STIHL termékeket – hívja fel a figyelmet az Andreas STIHL Kft.

Tovább >>>

Gyanús tűzifaárusra hívja fel a figyelmet a Nébih – Innen ne rendeljen senki!

Hatósági áron kínálnak Erdélyből származó tűzifát a tuzifanagyker.hu oldalon, az alacsony árért cserébe azonban előre utalást kérnek a vásárlóktól. A gondosan felépített, tartalmában is megnyerő oldal hiteles felület látszatát kelti, azon többek között ügyfélszolgálati idő, hírblokk, valamint részletes leírás is megtalálható – hívja fel a figyelmet a Nébih. A közlemény szerint gyanúra adhat okot, hogy az EUTR nyilvántartási szám hiányzik az eladónál.

Tovább >>>

Profi volt az álca, mégis lebukott a tűzifacsaló

Az eddigi „legképzettebb” szélhámost sikerült lelepleznie egy felkészült vásárlónak múlt héten – tájékoztat a Nébih. Az eladó mindent megtett, hogy tevékenységét legálisnak tűntesse fel, többek között regisztrált a szükséges rendszerekbe.

Tovább >>>

Két kisteherautónyi fa lefoglalva – Fokozottan ellenőriztek a rendőrök

A faanyag kereskedelmét és szállítását ellenőrizte a Sajóbábonyi Rendőrőrs a napokban – hívja fel a figyelmet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tovább >>>

Nem tudta a faanyag eredetét bizonyítani, és kevesebbet is szállított le a megrendeltnél

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a kormányhivatal fogyasztóvédelmi osztálya és a Nébih közösen ellenőrzött egy magát a közösségi médiában hirdető tüzelőanyag-kereskedőt. Mind a három hatóság szabálytalanságokat talált a vállalkozásnál, amely a bírságok mellett további vizsgálatokra is számíthat.

Tovább >>>

Magyar Termék Nagydíjas lett a BEFAG készparketta és a Bakonyerdő Zrt. oktatási programja

Két Magyar Termék Nagydíjat is átvehetett a Bakonyerdő Zrt. a 2017-es pályázaton, amelyet idén 20. alkalommal írt ki az ötletgazda INDUSTORG – VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Nádudvari Élelmiszer Kft., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Közbeszerzési Hatóság, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.Tovább >>>

1. / 1. oldal