Gyarmatpusztán edzőtáborozik a magyar STIHL Timbersports válogatott (+Videóinterjúk, Képek)

stihl_timbersports_edzotabor_30Sajtónyilvános edzést tartott a magyar STIHL Timbersports válogatott kedden délelőtt a Pilisi Parkerdő Zrt. gyarmatpusztai vadászházánál. A felkészülés megtekintésére tucatnyi országos médium mellett az Erdő-Mező Online is meghívást kapott, Bakó Norberttel és Strubel József Dedivel interjút is készítettünk.

STIHL Timbersports hírek, képek és videók az Erdő-Mező Online portálon >>>

Képgaléria a sajtónyilvános felkészülésről >>>

Vasárnap este érkeztek meg Gyarmatpusztára a magyar STIHL Timbersports válogatott tagjai, kiegészülve néhány olyan versenyzővel, akik még jobbak szeretnének lenni a következő hónapokra meghirdetett hazai versenyeken.

A magyar STIHL Timbersports válogatott - Bakó András, Juhász István, Strúbel József, Bozsó Zoltán, Bakó Norbert, előttük Szeremley Csaba

A magyar STIHL Timbersports válogatott – Bakó András, Juhász István, Strúbel József, Bozsó Zoltán, Bakó Norbert, előttük Szeremley Csaba

Kedd délutánig az edzéseket Szeremley Csaba menedzser és a cseh Martin Komárek, Európa legjobb sportfavágója vezette. Az őszi, Stuttgartban zajló VB-n (2016. november 11-12.) Juhász István, Strubel József Dedi, Bozsó Zoltán és Bakó Norbert, tartalékosként pedig Bakó András képviseli hazánkat. Mellettük ott volt Gyarmatpusztán Pankotai Zoltán, Rittlinger Róbert és Freschli Krisztián is, valamint három utánpótlás versenyző, köztük két kerettag fia is: Strúbel Bence és ifjabb Bozsó Zoltán is.

Bakó András segíti az utánpótlást - ifjabb Bozsó Zoltánt

Bakó András segíti az utánpótlást – ifjabb Bozsó Zoltánt

Az edzőtábor kedden délelőtt megnyitotta kapuit a hazai sajtó számára, így rengeteg újságíró lepte el a gyarmatpusztai vadászház környékét. Számos országos médium először találkozott az egyik legférfiasabb sporttal, nekik rövid bemutatót is tartottak, majd interjúk következtek.

Interjúkészítés Bozsó Zoltánnal

Interjúkészítés Bozsó Zoltánnal

Az Erdő-Mező ezúttal két villáminterjút készített a helyszínen, amelyek Facebook oldalunkon jelentek meg. Bakó Norbertet fájó derekáról, valamint a felkészülésről kérdeztük, míg Strúbel József Dedi kedvenc versenyszámáról és nyomdokaiba lépő fiáról mesélt nekünk.

A legbátrabb újságírók ki is próbálhatták a népszerű fűrészes versenyszámot

A legbátrabb újságírók ki is próbálhatták a népszerű fűrészes versenyszámot – ha pedig kellett, Juhász István besegített

A mátrai fakitermelő azt is elárulta az Erdő-Mezőnek, hogy augusztus 20-án, Recsken lesz az idei Mátra Kupa STIHL Timbersports verseny, míg október elejére egy különleges megmérettetést szervez az ország legmagasabb pontján, a Kékestetőn.

Az edzőtáborban felkészülő csapat

Az edzőtáborban felkészülő csapat

Az Erdő-Mező interjúja Bakó Norbert és Strúbel József Dedi sportfavágókkal:

 

Korábbi kapcsolódó videóink:


(Gribek DánielErdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?