Keresési találatok erre a cimkére: TIHL

Kemény mezőnyben Alba Berkenye diadal Császáron - Elindult a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság

Reggel még szinte minden versenyző arra számított, hogy esőben kezdi meg a császári favágó versenyt, de az első fejszecsapásokra gyönyörű, késő tavaszi hangulat lengte be az Egresi rétet, ahol 11 csapat mérkőzött meg a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság idei első regionális fordulójában. A megmérettetés rendkívül izgalmas volt, a dobogós helyekért kiélezett csata folyt, ráadásul az első 7 helyezett csapat kivívhatta a kvalifikációt a szeptember 10-i országos döntőre, amit Bábolnán rendeznek majd meg.

Tovább >>>

Császáron veszi kezdetét a STIHL fakitermelő verseny

Ahogy arról korábban írtunk, két év kihagyás után végre visszatér a STIHL által rendezett klasszikus fakitermelő versenysorozat. A négy regionális forduló első helyszíne Császár lesz, ahova május 21-én várnak minden versenyzőt és szurkolót.

Tovább >>>

Visszatér a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság - négy regionális helyszínnel

Két év kihagyás után végre visszatér a STIHL által rendezett klasszikus fakitermelő versenysorozat. A pandémia után annak regionális fordulói május 21-én Császáron, június 11-én Ásotthalmon, augusztus 13-án Orfűn, augusztus 27-én pedig Bükkzsércen lesznek.

Tovább >>>

90 évesen is a családi vállalkozásért él - Hans Peter Stihl, a STIHL legnagyobb innovátora

Hans Peter Stihl 2022. április 18-án ünnepelte kilencvenedik születésnapját. 36 évig volt cégvezető, tíz éve a STIHL Tanácsadó és Felügyelő Bizottságának elnökeként hagyott maradandó nyomot a családi vállalkozásban.

Tovább >>>

Érdemes előre gondolkodni, de érkeznek STIHL gépek és alkatrészek
Támogatott tartalom

Érdemes előre gondolkodni, de érkeznek STIHL gépek és alkatrészek

Kisebb csúszások biztosan lesznek a jövőben, és az új termékek bevezetése is a tervezettnél lassabban zajlik, de alapvetően nincsen gép- és alkatrészhiány a STIHL-nél. A gazdasági kihívásokra ugyanis a családi vállalat folyamatosan próbál hatékony válaszokat adni, a vásárlók minőségi kiszolgálása érdekében akár a közép- és hosszútávú stratégiáikon is azonnal változtatnak. A koronavírus-járvány kirobbanása óta minden kisgép-gyártó komoly nehézségekkel küzd, amit az egy hónapja tartó fegyveres konfliktus tovább súlyosbított, de a STIHL mindent megtesz azért, hogy a felhasználók ezekből alig érezzenek meg valamit.

Tovább >>>

A STIHL elhozza a világ legerősebb akkumulátoros fűrészét – döntésre és gallyazásra is
Támogatott tartalom

A STIHL elhozza a világ legerősebb akkumulátoros fűrészét – döntésre és gallyazásra is

2022-ben már kapható lesz a világ legerősebb akkumulátoros motorfűrésze, az MSA 300, amit a STIHL a közelmúltban mutatott be a nagyközönség számára. Az akku nélkül mindössze 4,5 kilogramm súlyú eszköz már a profi, erdőn dolgozó brigádok számára is elérhetővé teszi az egyre jobban terjedő akkumulátoros technológiát.

Tovább >>>

Öt STIHL motorfűrész - a hobbitól a profi munkákig
Támogatott tartalom

Öt STIHL motorfűrész - a hobbitól a profi munkákig

Nemcsak széles választék, de rengeteg innovatív technológiai elem, megoldás is jellemzi a STIHL motorfűrészeit a belépő kategóriától egészen a legnagyobb, legprofibb gépekig. Injektoros befecskendezés, antivibrációs rendszer, akkumulátoros eszközök. Csak néhány olyan megoldás, ami hatékonnyá, biztonságossá és kényelmessé teszi a favágást – történjen az a kertben, egy építkezésen, egy parkban vagy az erdőben.

Tovább >>>

Északerdős diadal és holtverseny a STIHL jubileumi fakitermelő versenyén (+Eredmények)

 Felhős időben, kellemes hőmérséklet mellett vette kezdetét a 32 csapatos verseny a helyi falunap és regionális vadásznap részeként. A helyszín az észak-magyarországi csapatok számára ismert lehetett, hiszen Bükkzsérc korábban minden évben helyet adott egy-egy regionális fordulónak. A 2020-as szünet után azonban idén a régiós megméretettések elmaradtak, a csapatok nagy része a legutóbbi döntőbejutás jogán ragadhatott idén fejszét.

Tovább >>>

Így közvetítettük élőben, négy kamerával a STIHL Timbersports országos bajnokságot (KÉPEK)

Csapatunk komoly kihívás előtt állt, hiszen olyan feladatra kértek fel minket a múlt héten, amivel ritkán van dolgunk. Természetesen rengeteg STIHL Timbersports versenyen jártunk már, és onnan számos videót, riportot készítettünk. Szintén természetes, hogy dolgoztunk már nagy csapattal, élőztünk, akár még több kamerával is, hosszú műsorokat is készítettünk ilyen módon. De ezúttal egy teljes STIHL Timbersports országos bajnokságot kellett élőben közvetítenünk hat fős stábbal, négy kamerával, teljes technikával. Nagyszerű élmény volt, és reméljük, hogy a jövőben lesz még sok olyan esemény, amit profi módon a nézők otthonába szállíthatunk. Most azonban megmutatjuk, hogyan dolgoztunk mi a háttérben.

Tovább >>>

<< < 3. / 3. oldal