Kié lesz a győzelem az év első STIHL Timbersports versenyén?

Hivatalosan barátságos megmérettetés lesz a július 9-i, parádi STIHL Timbersports "Martin Komárek" Emlékverseny, de így is komoly küzdelmek várhatók, hiszen talán még sosem volt ennyire nyílt a dobogóért folyó csata.
Kié lesz a győzelem az év első STIHL Timbersports versenyén?
Az ifjúsági bajnok Strúbel Bence először ragad fűrészt és fejszét a felnőttek között, miközben a tavalyi harmadik helyezett Juszkó Zsolt is nyíltanmegcélozta a győzelmet. Természetesen az egyszeres magyar bajnok Bozsó Zoltán is az első helyen zárná a délután 15 órától kezdődő versenyprogramot, ami jó jel lehetne a szeptember 24-i Országos Bajnokság előtt néhány hónappal. Az ópusztaszeri favágó ugyanis ősszel majd megduplázná aranyérmeinek számát. [caption id="attachment_72986" align="aligncenter" width="600"]sts_2021 Fotó: Gribek Tímea - Erdő-Mező Online[/caption] Mindeközben a hétszeres magyar bajnok, Juhász István sem adná ingyen a dobogó legmagasabb fokát, hiszen mindeddig csak egyetlen alkalom volt, amikor nem tudott a csúcson végezni. De izgalmas csatának néz ki a két Strúbel, apja és fia küzdelme is. Strúbel József Dedi már többször végzett az első háromban, és most sem szeretne rosszabb helyezést elérni. Különösen azért nem, mert az egyik legnagyobb célja, hogy legalább egyszer fiával, Bencével állhasson a dobogón. [caption id="attachment_72551" align="aligncenter" width="601"]stihl_timbersports_bemutato_csaszar_erdo_mezo_gribek_timea_00011 Andráska Zoltán a 2021-es országos bajnokságon - Fotó: Gribek Tímea[/caption] És akkor nem beszéltünk még a szintén korábbi dobogós Hamvasi Ferencről, a feltörekvő Andráska Zoltánról, és a többi versenyzőről: Bakó Andrásról, Ollé Péterről, Pankotai Zoltánról, Szabó Andrásról, Freschli Krisztiánról. Ráadásul egy újonc is bemutatkozik Szabó Péter személyében. 2022. július 9. 15:00 3240, Parád, Heves megyei vadásznap

Martin Komárek. Az ember, akit sohasem feledünk. Szerető férj, három gyermek édesapja, hatszoros cseh bajnok, háromszoros nemzetközi második helyezett, aki nemcsak az utánpótlást képezte ki, hanem az egész európai TIMBERSPORTS világára is nagy hatással volt.

A tiszteletére rendezett versenyen a teljes magyar csapat felvonul majd, hogy egy barátságos mérkőzéssel hajtson fejet Martin emléke előtt. (Erdő-Mező Online)