Császáron veszi kezdetét a STIHL fakitermelő verseny

Ahogy arról korábban írtunk, két év kihagyás után végre visszatér a STIHL által rendezett klasszikus fakitermelő versenysorozat. A négy regionális forduló első helyszíne Császár lesz, ahova május 21-én várnak minden versenyzőt és szurkolót.
Császáron veszi kezdetét a STIHL fakitermelő verseny
A településen ötödik alkalommal tartják meg a rendezvényt, ami egyben kvalifikáció is a 2022-es döntőre. A megmérettetésre idén is a régióban levő társerdőgazdaságok, szakiskolák, katasztrófavédelmi igazgatóságok, szakkereskedések, fakitermelő vállalkozók csapatai jelentkezhetnek. A nap folyamán több kísérő programmal is kedveskednek a szervezők: lesz interaktív vetélkedő, STIHL Timbersports bemutató, gyermek játszóház, gépbemutatók. A nevezéssel kapcsolatos kérdésekben az alábbi elérhetőségeken tudnak segíteni:
  • Boglári Zoltán: 0630 571 2528, boglari.zoltan@verteserdo.hu
  • Bíró Tibor: 0630 621 4513, birotibor.agrogold@gmail.com
Az első fordulót követően június 11-én Ásotthalmon, augusztus 13-án Orfűn, majd augusztus 27-én Bükkzsércen folytatódik a megmérettetés. Az országos döntőt a tervek szerint szeptember 10-én rendezik, méghozzá Bábolnán, a gazdanapok idején. 2019-stihl-fakitermelo-donto-gribek-timea7 (Erdő-Mező Online)