Keresési találatok erre a cimkére: szociálistűzifaprogram

Nagyjából 190 ezer rászoruló családnak biztosítottak tűzifát

Nagy István agrárminiszter kifejtette, a Belügyminisztérium által meghirdetett program keretében 2374 településen mintegy 180-190 ezer rászoruló család kapott és kap a téli tüzelőjéhez segítséget. Ehhez a kormány 5 milliárd forint támogatást biztosít. 

Tovább >>>

Már csaknem 200 önkormányzatnak, 44 ezer köbméter tűzifát leszállított a Nyírerdő

A szociális tüzelőanyag programba tervezett fűtőanyag 99 százalékát, azaz mintegy 44 ezer köbméter faanyagot már leszállított a Nyírerdő Zrt. a működése területe, azaz Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar vármegye csaknem 200 önkormányzatának – hívja fel a figyelmet a Cívishír

Tovább >>>

Folyamatosan zajlik a szociális tűzifa osztása a kistelepülésen élő rászorulóknak

A kistelepülésen élő rászorulók megsegítésére folyamatosan osztják ki a tűzifát az állami erdőgazdaságok. Idén 2374 ötezer fő alatti település vesz részt a programban és a tűzifa kétharmadát már meg is kapták az önkormányzatok  – jelentette be Nagy István agrárminiszter. A szankciós energiaválság miatt idén még nagyobb a jelentősége a szociális tűzifaprogramnak, a kormány több mint 100 ezer család rezsicsökkentését segíti az ingyenes tűzifával.

Tovább >>>

Szociális tűzifaprogram: 200 ezer köbméter tűzifára kötöttek szerződést

Idén is 5 milliárd forintot biztosít a kormány a szociálistűzifa-programra, és már megkezdődött a kiszállítás - közölte a Belügyminisztérium (BM) önkormányzati államtitkára hétfőn a Pest megyei Csörögön.

Tovább >>>

1. / 1. oldal