Keresési találatok erre a cimkére: fenyőfa

Zöld energiát állítanak elő a kidobott karácsonyfákból a pécsi hőerőműben

Akár 40 tonnányi, a karácsonyi ünnepek után kidobott fenyőfát is elégethetnek a következő időszakban a két biomassza-tüzelésű blokkal működő pécsi hőerőműben - tájékoztat a tulajdonos Veolia Energia Magyarország Zrt.

Tovább >>>

Idén is az erdőgazdaság karácsonyfái teszik szebbé az egri kórházat

Ahogy arról mi is mindig beszámolunk, az Egererdő Zrt. évek óta hozzájárul az Egri Markhot Ferenc Kórházban gyógyulók és az ott dolgozók meghitt karácsonyi ünnepéhez.

Tovább >>>

Idén is karácsonyfavásárt tart a Zalaerdő

A Zalaerdő Zrt. a hagyományokhoz híven karácsonyfavásárt tart a társaság központjában, Nagykanizsán. Az érdeklődők nordmann, ezüst, luc és erdeifenyő közül válogathatnak.

Tovább >>>

Megkezdődött a kitermelés a hazai fenyőültetvényeken

Megkezdődött a „karácsonyfák” kitermelése a hazai fenyőültetvényeken – tájékoztatott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), valamint a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezete. 

Tovább >>>

Csaknem 10 százalékkal drágulhat idén a karácsonyfa

Idén csaknem 10 százalékkal drágulhatnak a karácsonyfák tavalyhoz képest, a kereslet háromnegyedét fedezi a belföldi termelés - közölte az MTI kérdésére a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezete.

Tovább >>>

Kitüntetés a kilencvenéves erdésznek

A közelmúltban 90. születésnapját ünneplő Mihályka Tibor kiváló munkájáért az Életfa Emlékplakettet vehette át dr. Fazekas Sándor földművelésügyi minisztertől.Tovább >>>

1. / 1. oldal