Keresési találatok erre a cimkére: Agrár Széchenyi Kártya Folyószámla Hitel

5 tipp a STIHL-től, hogy több idő legyen élvezni a karácsonyt

A karácsonyi időszak sokszor pont nem arról szól, amiről kellene: az elcsendesedésről, a nyugodt ünneplésről. Ezeket ugyanis gyakran felülírják az egymásba csúszó feladatok, legyen szó a ház körüli munkákról, vagy az ajándékvásárlásról. Takarítás, a karácsonyfa talpba helyezése, az autómosás, a díszítés... A STIHL néhány tippje azonban felgyorsítja és egyszerűbbé teszi ezeket a folyamatokat, hogy több idő maradjon a családra.

Tovább >>>

Már a műhelyben vannak a kerti gépek? De tiszták is?

Lassan véget érnek az őszi teendők a kertekben, de a közterületeken is csökken a munka, ami egyet jelent azzal, hogy a fűkaszák, fűnyírók és egyéb kisgépek kényszerpihenőre mennek. De nem mindegy, hogy ezek az eszközök milyen állapotban várják a tavaszi szezont. A STIHL szinte minden termékcsaládjához kínál ápoló készleteket, amikkel könnyedén tisztíthatjuk és óvhatjuk meg értékes eszközeinket.

Tovább >>>

Hiába a világrekord, Ausztrália legyőzte az amerikaiakat – A magyar válogatott hajszállal maradt le a főtábláról
Támogatott tartalom

Hiába a világrekord, Ausztrália legyőzte az amerikaiakat – A magyar válogatott hajszállal maradt le a főtábláról

Teljesen megtelt a stuttgarti Porsche Aréna november 3-án. A STIHL Timbersports Világbajnokság csapatversenyén nagyszerű hangulatban vághatták a fát a nemzeti válogatottak, köztük a magyar négyes, Bozsó Zoltán, Juhász István, Strúbel Bence és Juszkó Zsolt. A bravúr ezúttal részükről elmarad, bár az mindössze 4 századmásodpercen múlt. Ausztrália magabiztosan szerezte meg újabb, nyolcadik világbajnoki címét.

Tovább >>>

Hatalmas meglepetés: Bozsó Zoltán a csúcson, Strúbel Bence harmadik (STIHL Timbersports 2023)

Nagy erőkkel készül a STIHL Timbersports magyar válogatott a stuttgarti Világbajonkságra, amit november első hétvégéjén rendeznek meg. 

Tovább >>>

Ezúttal is mi dönthetünk az év fájáról

Az Országos Erdészeti Egyesület és az Év fája kuratórium 2013 óta minden évben, így idén immár tizenegyedik alkalommal teszi lehetővé, hogy szavazhassunk az Év fájára.

Tovább >>>

Elhunyt a legendás sportfavágó, Jason Wynyard

49 éves korában elhunyt az új-zélandi bajnok favágó, Jason Wynyard. A sportolónál májusban diagnosztizáltak negyedik stádiumú Burkitt-limfómát. A rosszindulatú daganatos betegség október 4-én végleg legyőzte az ikont.

Tovább >>>

VIDEÓ – Az ország legjobb fakitermelői Soponyán vágták a fát

Az ország legjobb fakitermelő csapatai találkoztak szeptember 2-án, Soponyán, a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság döntőjében. A hat regionális helyszínről továbbjutott 30 gárda közül végül a Mecsekerdő Zrt. - Ritrovi Kft. négyese diadalmaskodott az Északerdő-Encsitűz és az Alba Berkenye előtt.

Tovább >>>

Nehéz időszakban is komoly fejlesztésekbe kezdett a STIHL

Az elmúlt időszakban számos komoly kihívással szembesült a STIHL csoport, a társaság 3,84 milliárd eurós bevételt ért el 2023 januárja és augusztusa között, ami 1,5 százalékos csökkenést jelent az előző év azonos időszakához képest. A vállalatnál ennek ellenére töretlen a termékfejlesztés, és a gyártókapacitás növelése is.

Tovább >>>

Megvan a magyar válogatott kerete - Újoncot is avatnak Stuttgartban

Kihirdették a magyar STIHL Timbersports válogatott teljes keretét. Az első három név nem meglepetés, hiszen a 2023-as nemzeti bajnokság dobogósai ott lesznek a stuttgarti Világbajokság csapatversenyén.

Tovább >>>

Strúbel Bence sérülés miatt kihagyja a VB-kvalifikációs versenyt - STIHL Timbersports

Bár nagy reményekkel készült a svédországi VB-kvalifikációs versenyre, végül nem lehet ott a skandináv megmérettetésen Strúbel Bence. A 21 éves sportfavágó munka közben szenvedett ujjsérülést, ami miatt vissza kellett lépnie, így biztos, hogy nem lesz magyar versenyző az egyéni STIHL Timbersports Világbajnokságon – tájékoztat a STIHL Timbersports Magyarország.

Tovább >>>

A STIHL ad otthont az OEE és a NAK erdészeti gépbemutatójának

Az Agrárgazdasági Kamara és az OEE Erdészeti Gépesítési Szakosztálya szakmai rendezvényének ad otthont októberben az Andreas STIHL Kft. Az eseményen az erdészeti gépeket gyakorlatorientáltan mutatják be az érdeklődőknek. 

Tovább >>>

Óriási meglepetés: Bozsó Zoltán nyerte a STIHL Timbersports Nemzeti Bajnokságot

Talán nem túlzás azt állítani, hogy minden idők egyik legizgalmasabb, legfordulatosabb versenye volt a 2023-as STIHL Timbersports Nemzeti Bajnokság, aminek ezúttal a Bábolnai Gazdanapok adott otthont. Nagyszerű, kiegyensúlyozott teljesítménnyel Bozsó Zoltán állhatott a dobogó legmagasabb fokára, ezzel megduplázva bajnoki címeit. Mögötte Juhász István és Strúbel Bence végzett.

Tovább >>>

Északerdős diadal a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság utolsó regionális fordulójában

Hagyományos időpont, hagyományos helyszín, hagyományos kánikula, hagyományosan nehéz faanyag és hagyományosan jó hangulat. Augusztus utolsó szombatján Bükkzsércen rendezték meg a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság utolsó regionális fordulóját. Augusztus 26-án ezúttal az Északerdő Encsitűz csapata diadalmaskodott, méghozzá magabiztos szerepléssel, míg mögöttük a Délbükki 100+ és a STIHL-US Team gárdája végzett.

Tovább >>>

Hagyományos helyszínen folytatódik a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság

Hagyományos időpontban, augusztus utolsó szombatján, és hagyományos észak-magyarországi helyszínen, Bükkzsércen, ráadásul előreláthatóan a hagyományos kánikulával tér vissza a nyári szünetet követően a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság. Az utolsó regionális fordulóból újabb öt csapat jut tovább a szeptember 2-i, soponyai döntőbe, az utolsó helyekért tehát nagy csata várható.

Tovább >>>

Visszavonták a tűzgyújtási tilalmat hazánkban

A csapadékos időjárásának köszönhetően megszűnt a fokozott tűzveszély, ezért a hatóság visszavonta a tűzgyújtási tilalmat Bács-Kiskun, Csongrád–Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyékben is.

Tovább >>>

<< < 2. / 76. oldal > >>