Pályázat a Márki vadászház felújítására

A Zalaerdő Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet a Márki vadászház (Oltárc, külterület hrsz.:0192; falutól keletre ~2 km-re az erdőben) felújítására.

Pályázat a Márki vadászház felújítására

A meglévő épület rövid ismertetése

A vadászház régi blokktégla felmenő falakkal épült, 5 cm-es külső hőszigeteléssel, E gerendás-béléstestes közbenső és fa gerendás zárófödémmel. A tetőszerkezet jó állapotban van, régi betoncserepes fedésű. Külső nyílászárói megfelelő minőségűek, de cserére szorulnak, akárcsak az évtizedekkel ezelőtti hangulatot idéző belső terei is.

A tervezett épület rövid ismertetése

Az épület teljes belső felújításon esik át. A gépészeti berendezések után le lesz cserélve a teljes rendszer, a fő elosztó doboz után az épületvillamosság is. Kisebb belső alaprajzi átalakítások lesznek, a tető is megújul, a homlokzatokon lévő kis előtetők erkélyekre lesznek cserélve, homlokzatburkolat készül. Az egyik terasz fedés alá, a másik beépítésre kerül.

Részletes pályázati felhívás, tervdokumentáció a kiírás napjától igényelhető digitális formában a kapcsolattartó elérhetőségein.

Az ajánlatokat 2024. január 29. (hétfő) 10 óráig kérjük eljuttatni e-mailben (cégszerűen aláírva, szkennelt formában) a vagyongazdalkodas@zalaerdo.hu és másolatban a lestak.attila@zalaerdo.hu e-mail címekre.

A győztes pályázat kihirdetésének tervezett időpontja: 2024. február 2. (péntek)
A szerződéskötés után a munkaterület átadás tervezett időpontja: 2024. február 12. (hétfő)
A kivitelezés tervezett befejezésének határideje: 2024. július 22. (hétfő)

Kapcsolattartó

Lesták Attila építési előadó
+36302864013
lestak.attila@zalaerdo.hu