Komatsu Forest gépek soha nem látott seregszemléjére - Erdészeti gépbemutatót tart a KUHN Rakodógép Kft.

Május 18-án, csütörtökön erdészeti gépbemutatót tart a KUHN Rakodógép Kft. a Veszprém megyei Szentgálon. A szakmai rendezvényen szakértő pályázatírók nyújtanak tájékoztatást az erdészeti géptámogatásról, a gyakorlati programon pedig munka közben Komatsu harvestereket és forwardereket, Palfinger-Epsilon erdészeti darukat, valamint Heizomat aprítógépet láthatnak az erdészeti és fakitermelő vállalkozók. Nézze meg Ön is a Komatsu Forest gépek magyarországi seregszemléjét.
Komatsu Forest gépek soha nem látott seregszemléjére - Erdészeti gépbemutatót tart a KUHN Rakodógép Kft.

MEGHÍVÓ

Tisztelt Partnerünk! Komatsu Forest: a minőség vörös színben érkezik – és a legzöldebb gépcsaládot rejti Ismerje meg testközelből is: nagyszabású bemutatót szervezünk, ahol mindent megtudhat a Komatsu Forest erdészeti gépeiről, és munka közben is láthatja azokat. Június elsejétől lehet beadni az erdészeti támogatási pályázatokat. Úgy gondoltuk, hasznos, ha vevőink prospektusok adatain túlmenően saját tapasztalatuk alapján bizonyosodnak meg róla, hogyan teljesítenek saját közegükben, az erdőben a Komatsu Forest gépei. Érdekli, hogy miért a Komatsu Forest termékei a LEGOLCSÓBBAK a piacon? A helyszínen – többek között – hiteles fogyasztásméréssel támasztjuk alá és számoljuk ki együtt az üzemeltetés összköltségeit. [caption id="attachment_45658" align="aligncenter" width="600"]Komatsu Forest 931XC Komatsu Forest 931XC[/caption] Jöjjön el május 18-án, csütörtökön a Komatsu Forest gépek soha nem látott seregszemléjére! A rendezvény helyszíne: Szentgál, Kun utca 30. A Veszprém megyei Szentgálon várjuk partnereinket az alábbi programmal: 10:00-11:00 - Regisztráció 11:00-12:00 - Prezentáció, és szakértő pályázatírónk, az ECC tájékoztatója 12:00-tól - Gépbemutató három helyszínen 13:00-tól - Folyamatosan: ebéd, illetve egyéni tárgyalások, megbeszélések a gépeknél és a sátorban, szakmai konzultációs lehetőség az ECC képviselőjével A gépbemutatón szereplő gépek: • Komatsu Forest forvarderek (855, hatkerekes 855, 860) • Komatsu Forest harveszterek (901, 911 és 911 3P, 931XC) • Palfinger Epsilon erdészeti daruk (C80Z89, M110Z, M10Z83, M12Z105, M12Z kabinos, Q170Z) • Heizomat aprítógép [caption id="attachment_45657" align="aligncenter" width="600"]Komatsu Forest 855 Komatsu Forest 855[/caption] A látogatók között értékes nyereményeket sorsolunk ki, fődíj: egy igazi forvarder- és egy igazi harveszter-makett.

Ne hagyja ki! Ha Ön Valmet vagy Komatsu Forest gépet használ, akkor azért, ha még nem, akkor annál inkább látogassa meg az eseményt! Ígérjük, hogy nem a finom ebéd lesz a legnagyobb élménye Szentgálon!

A tudás most nem kerül pénzbe! Sok szeretettel és meglepetésekkel várjuk! dr. Csorba Kázmér ügyvezető Kristofics Károly értékesítési vezető Bunya Zoltán, Gulyás József, Nagy Ernő területi képviselők Kérjük, jelezze részvételi szándékát ezen az űrlapon, vagy Hevesi Krisztinánál (hevesi.krisztina@kuhn.hu, 30/618-8342,) aki további információval is tud szolgálni a bemutatóról. Komatsu-Forest kuhn_rakodogepkft_logo (KUHN Rakodógép Kft.) erdomezolike