Bemutatkozott a legújabb professzionális ECHO motorfűrész

A nyár egyik fűrészújdonsága az ECHO CS-7310 motorfűrész, ami a maga 73,5 köbcentis, 2 ütemű motorjával nagy teherbírásra képes, és komoly vágási teljesítményt szavatol. Az új erdészeti gépet munka közben nemrég egy látványos videóban mutatták be a nagyközönségnek. A ECHO CS-7310 erős, ergonomikus és mindenekelőtt könnyű.
Bemutatkozott a legújabb professzionális ECHO motorfűrész
A láncfűrész egyik legelőnyösebb tulajdonsága ugyanis, hogy a súlya mindössze 6,8 kilogramm, a felépítése egyszerre robusztus, ám ergonomikus. Így aztán alkalmas az egész napos erdei munkára is, hiszen könnyű, mégis megbirkózik a zord körülményekkel. A magnéziumlemezek rendkívül tartóssá és szívóssá teszik az ECHO új eszközét, amit professzionális erdészeti használatra terveztek. echo_cs_7310sx_1 A újonnan kifejlesztett G-Force előtisztító jelentősen csökkenti a karbantartási igényt azzal, hogy a belső alkatrészeket mentesíti a portól és forgácstól.

De mit tud még az ECHO CS-7310 motorfűrész?

- Forgó, műanyag láncfogó - Oldalsó hozzáférésű láncfeszítő a lánc egyszerű beállításához - Fordítható karos kupakok a könnyű utántöltéshez - G-FORCE légtisztító rendszer és nagy légszűrő - Áttetsző üzemanyagtartály, ami így mutatja az üzemanyagszintet (Erdő-Mező Online)