Az ANDL Kft. raktárai tele vannak, a webshop zavartalanul működik, a boltok korlátozottan tartanak nyitva

"Raktáraink tele vannak, de úgy gondoljuk, hogy leállás mindenhol lesz a karanténok miatt. Használjuk ki az időt hasznos dolgokra, az esetleges nyári nyaralás lemondását némiképp kompenzálva tegyük szebbé környezetünket. Lássuk meg a szépet a Bakonyban, Bükkben, a Mátrában vagy a Balatonnál. Egyszerűen, ott, ahol lakunk, azon az ezer vagy több négyzetméteren, amin mozoghatunk majd családunkkal" - fogalmazott az Erdő-Mező portálnak Nehéz János-Michael az AS-Motor és a Husqvarna termékekkel is foglalkozó ANDL Kft. értékesítési vezetője. A cég hivatalos közleménye alább!
Az ANDL Kft. raktárai tele vannak, a webshop zavartalanul működik, a boltok korlátozottan tartanak nyitva

ANDL Kft.: Üzleteink és a webshopunk működéséről a koronavírus terjedésének ideje alatt

A tavaszi kerti- és magasgaz-szezon elindulásának ellenére a koronavírus következtében kialakult rendkívüli helyzet miatt úgy döntöttünk, hogy kollégáink és a közösség védelmét szem előtt tartva, 03.17-től a megszokott nyitással, de délután 15:00 óra zárással várjuk a vásárlóinkat. Illetve a kiszolgálási módszerünk is változik: egyszerre csak egy vásárlónkkal foglalkozik a kollégánk az üzleteinkben. A többi vásárlót megkérjük, hogy az üzlet előtt várakozzanak érkezési sorrendben, a megfelelő távolságot egymástól megtartva. Arra kérünk benneteket, hogy tartsátok ezt tiszteletben és abban az esetben keressetek meg minket személyesen, amennyiben azt indokoltnak látjátok. Mindenkit arra ösztönzünk, hogy használjátok webáruházunkat (www.andlkft.hu) vásárlás céljából, illetve ha ott nem találjátok a keresett terméket, érdeklődjetek telefonszámaink egyikén, kollégáink igyekeznek mindenben a segítségetekre lenni:
  • 0689320872
  • 0688404594
  • 0696430151
andl_kft A szállítási költség 25.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén továbbra is INGYENES. Úgy gondoljuk, hogy ebben a nehéz időszakban az egyéni felelősségvállalás, a fokozott szabálykövetés és szeretteink egészségének előtérbe helyezése mindennél fontosabb. Bízunk benne, hogy ebben sokatokkal egyetértünk! A járvány ideje alatt, ha tehetitek kertészkedjetek, kicsit töltödjetek a tavaszi napsütéstől, de kerüljétek a társasági életet és vigyázzatok magatokra! Együttműködéseteket megköszönve, az ANDL Kft. ssapata