Keresési találatok erre a cimkére: OMA

Nem maradhat el idén sem a Faápoló Magyar Bajnokság

Ahogy arról már írtunk, augusztusban újra STIHL fakitermelő versenyen drukkolhatunk a legjobb csapatoknak Bükkzsércen. Az esemény augusztus 28-án zajlik majd, miközben Szegeden egy szintén nagyon kedvelt versenyt rendeznek meg: augusztus 27. és 29. között jön a Faápoló Magyar Bajnokság!

Tovább >>>

Hatalmasat fejlődött a magyar faápoló szakma, és ezt meg is mutatták a Margit-szigeten (+KÉPEK)

Színvonalas pályákon, látványos versenyen mutathatták meg tudásukat magyar és külföldi faápolók a Margit-szigeten július utolsó hétvégéjén. A jubileumi, V. Faápoló Magyar Bajnokságon 25 szakember teljesítette az öt versenyfeladatot, ami minden esetben a tényleges munkát imitálta: a dobózsinór dobást, a gyorsmászás két változatát, a társmentést vagy éppen a munkamászást.

Tovább >>>

A Margit-sziget fáinak tetején versenyeznek hazánk legjobb faápolói

2019. július 27-28. között izgalmas programlehetőség kínálkozik a Margit-szigeten, ugyanis ott kerül megrendezésre az V. Faápoló Magyar Bajnokság. Az ingyenes rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Tovább >>>

A Margitszigeten tartják az ötödik Faápoló Magyar Bajnokságot

Idén ötödik alkalommal gyűlnek össze az ország legjobb faápolói, hiszen július 26. és 28. között a Margitszigeten rendezik meg az idei Faápoló Magyar Bajnokságot. A rangos és látványos eseményen ezúttal is komoly verseny várható.

Tovább >>>

Komoly izgalmakkal, látványos versennyel jön a IV. Faápoló Magyar Bajnokság
Sajtóközlemény

Komoly izgalmakkal, látványos versennyel jön a IV. Faápoló Magyar Bajnokság

A FŐKERT Nonprofit Zrt. kezelésében álló Városmajor gyönyörű parkja és fái adnak otthont a IV. Faápoló Magyar Bajnokságnak 2018. augusztus 25-26-án. Az ingyenesen látogatható rendezvényen látványos bemutatók során nyerhetnek bepillantást a látogatók az aktuális faápolási módszerek világába.

Tovább >>>

Nagy volt a verseny az I. Faápoló Magyar Bajnokságon (+VIDEÓ)

Szeptember közepén Szegeden rendezték meg az I. Faápoló Magyar Bajnokságot, ahol médiatámogatóként az Erdő-Mező is jelen volt. A megmérettetésre nem csak hazai versenyzők, de nemzetközi faápolók is jelentkeztek, így a magyar szakemberek tapasztalatot is gyűjthettek külföldi társaiktól.Tovább >>>

Első alkalommal versenyezhetnek a magyar faápolók - Interjú az I. Faápoló Magyar Bajnokságról

Szeptember 11. és 13. között Szegeden rendezik meg az I. Faápoló Magyar Bajnokságot, amely a szakma szempontjából történelmi eseménynek tekinthető. A rendezvény célja, hogy a hazai faápolók még képzettebbek legyenek. A megmérettetésről Lajkó Bendegúz főszervezővel beszélgettünk, aki januárban már egyszer adott interjút az Erdő-Mezőnek. Akkor magáról és a faápoló szakma hazai helyzetéről, terveiről mesélt. Ezúttal azonban az I. Faápoló Magyar Bajnokságról kérdeztük.Tovább >>>

Szeptemberben lesz az I. Faápoló Magyar Bajnokság

Szeptember 11. és 13. között Szegeden rendezik meg az I. Faápoló Magyar Bajnokságot. A hagyományteremtő céllal életre hívott megmérettetés a szakmabeliek találkozója is lesz az Erzsébet ligetben.Tovább >>>

1. / 1. oldal