Keresési találatok erre a cimkére: Mercedes Actros

Termékfejlesztési díjat nyert a STIHL MS500i az AGROmashEXPO pályázatán

Lezárult a 2019. évi AGROmashEXPO, AgrárgépShow, Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet kiállítások, termékfejlesztési díj pályázatának értékelése. Az idei évben rekordszámú 41 db pályamű érkezett be, ami jelzi, hogy évről évre egyre többen érzik úgy, hogy érdemes elindulni ezen a megmérettetésen. Sajnos a hazai indulók száma nem nőt, sőt csökkent. Mint mindig, most is a gépesítés kategória nemzetközi díjára pályáztak a legtöbben, de a korábbiaktól eltérően többen indultak a logisztika kategóriában, valamilyen informatikai alkalmazással, rendszerrel.

Tovább >>>

A CASE IH traktorok kizárólagos forgalmazója lett az Agro-Békés Kft.

Az AGRO-BÉKÉS Kft. bejelentette, hogy hazánk kizárólagos CASE IH forgalmazójává vált. A CASE IH traktorokat, kombájnokat, bálázókat és rakodógépeket gyártó CNH Industrial megszüntette az eddigi kétszereplős magyarországi CASE IH piacot, és az AGRO-BÉKÉS Kft-re bízta a márka hazai képviseletét, így 2017. január 1-jétől kizárólag a békéscsabai központú vállalaté a CASE IH gépek kereskedelmi joga.Tovább >>>

Megbízható társ a Mátyás Kft.-nél - Faapríték-készítés Case IH Magnum traktorral (+VIDEÓ)

Egyre népszerűbb a biomassza alapú energiatermelés hazánkban, amely nem véletlen, hiszen a megújuló energiaforrások használatának jelentős növelése Európai Uniós cél 2020-ra. Ennek köszönhetően folyamatosan gyarapodnak azok a vállalkozások, amelyek faapríték előállításával kezdenek foglalkozni.

Tovább >>>

1. / 1. oldal