Ilyen egy munkavédelmi oktatás a 6x6 Trans Kft.-nél

Becsehelyi központjában tartotta meg éves munkavédelmi oktatását a 6x6 Trans Kft.  volt megtartva - közölték hivatalos Facebook oldalunkon, ahol több fotót is megosztottak az eseményről.

Ilyen egy munkavédelmi oktatás a 6x6 Trans Kft.-nél

Az elméleti és gyakorlati oktatás után a cég kollégái egy rövid életmódtanácsadás és elsősegélynyújtási ismeretek előadást is meghallgattak, majd Góber Zoltán kereskedelmi ágazatvezető tartott tájékoztatót az előttük álló fakitermelési szezonról, a piac és a vállalkozás jelenlegi helyzetéről, valamint a jövőképükről.

"Az idei évben és a jövőben is kiemelten fontosnak tartjuk a piac gyakori változásaira való gyors reagálást, alkalmazkodást és a fejlesztéseket mind a gépparkban, mind a telephelyeinken. Kollégáink hatékony, fáradhatatlan és összehangolt munkájának köszönhetően a közeljövőben is több területen történnek jelentős beruházások és fejlesztések, hogy a vállalkozásunk továbbra is tudja tartani a szakmában elvárt megfelelő minőséget, gyorsaságot és az elengedhetetlen fejlődést" - olvasható a 6x6 Trans Kft. bejegyzésében.

ÁLLÁSOK A 6X6 TRANS KFT.-NÉL:

Munkagép-szerelő állás - 6x6 Trans Kft.  >>>

Gépkezelő állás - 6x6 Trans Kft. >>>

Erdész állás - 6x6 Trans Kft. >>>

Fakitermelő brigád kerestetik - 6x6 Trans Kft. >>>