Keresési találatok erre a cimkére: láncfűrész

Fáradtolaj helyett minőségi kenőanyagot a motorfűrészekbe!

A STIHL márkanév világszerte magas minőségű, prémium gépeket jelent, legyen szó motorfűrészekről, fűkaszákról vagy számos más kertigépről. Ezekhez a termékekhez a gyártó saját, szintén az élvonalba tartozó keverékolajat és lánckenőolajat is forgalmaz, aminek használata kifejezetten javasolt a STIHL gépek esetében, és természetesen ajánlott bármely más márkájú gép használatakor is.

Tovább >>>

A PONSSE az egyik legelismertebb tőzsdei vállalat Finnországban

A Finn Részvényesek Szövetsége, a Finn Részvényfejlesztési Alapítvány, valamint a T-Media felmérése szerint 2022-ben a legelismertebb tőzsdei társaság a Kone, a Ponsse és a Vaisala. A vizsgálat 81 tőzsdén jegyzett cég hírnevét értékelte a finn magánbefektetők szemében.

Tovább >>>

A Ponsse új elektromos erdészeti gépet mutat be

A Ponsse és az Epec közös együttműködésének az eredménye a PONSSE EV1, ami az elektromos erdészeti gépek táborát fogja erősíteni. A Ponsse közleménye szerint a gépet csak a későbbiekben állítják kereskedelmi forgalomba, de az Epec technológiája már használható elektromos vagy hibrid-elektromos haszongépjárművekben és nem közúti mobil munkagépekben.

Tovább >>>

A PONSSE eladta oroszországi leányvállalatát

A PONSSE eladta Oroszországban és Fehéroroszországban szolgáltatásokat nyújtó 000 PONSSE nevű leányvállalatának összes részvényét, erről az adásvételi szerződést június 28-án írták alá - közölte a svéd gyártó hivatalos sajtóközleményében. A PONSSE helyi tevékenységét ezt követően az OOO Bison cég látja. Az orosz vállalat Alekszej Voronkevics tulajdona, akinek Dormashimport nevű cége 2007 óta felel a PONSSE erdészeti gépek kiskereskedelméért Oroszország keleti részein.

Tovább >>>

Online mutatják be a Ponsse legújabb termékeit

A Ponsse kiváló új termékeket hoz forgalomba a fenntartható fakitermelés termelékenységének javítása érdekében. Az új megoldásokat az ügyfelekkel közösen, az ő igényeiknek megfelelően fejlesztettük ki. A PONSSE Scorpion Giant fakitermelő és a PONSSE Mammoth szállító ergonómiáját és termelékenységét tekintve megfelel a modern erdőgazdálkodás legmagasabb követelményeinek.

Tovább >>>

Átadták a 18 000. PONSSE erdészeti gépet

Kigördült a 18 000. PONSSE erdészeti gép a finnországi Vieremä település gyárából – osztotta meg a sikertörténetet a forgalmazó. A forwarder nem pihen sokáig raktárban: a PONSSE Elk Franciaországban fogja járni az erdőket.

Tovább >>>

Izgalmas együttműködés az erdészeti csemetetermelők és a méhészek között

2021. október 14-én tartotta éves küldöttgyűlését az Erdészeti és Energetikai Szaporítóanyag Teméktanács (EESZT), amelyre az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) elnökségi tagja, Lászka István Attila okleveles erdőmérnök is meghívást kapott. A szakember előadásábal bemutatta a szervezet történetét, valamint felvázolta a küldöttek és az elnökség előtt a két egyesület közötti együttműködési lehetőségeket.Tovább >>>

Dübörög a PONSSE, vezeti a 2021-es listát

A vizsgált huszonöt, agráriumhoz kötődő cég közül tizennégy vállalat részvényeinek árfolyama emelkedett a saját devizában nézett tőzsdei árfolyammozgás alapján augusztusban. Az éves listát az első nyolc hónap után az erdészeti gépeiről ismert PONSSE vezeti.

Tovább >>>

Átadták a 17 000. Ponsse erdészeti gépet

A PONSSE gyár vieremä-i gyártósoráról legördült a 17 000. Ponsse erdészeti gép. Az augusztus közepén gyártott PONSSE Elk a Kuusmoto Oy cégnél kezdi meg pályafutását.

Tovább >>>

Webinárium-ajánló - Fakitermelés meredek lejtőn Ponsse harvesterrel

Augusztus 25-én, szerdán angol nyelven, de orosz, német, valamint spanyol és portugál felirattal tekinthető meg a PONSSE szakmai webináriuma, aminek központi témája a meredek lejtőkön történő fakitermelés lesz.

Tovább >>>

Minden eddiginél hatékonyabb és kényelmesebb az új PONSSE Scorpion harvester (+KÉPEK, VIDEÓ)

A Ponsse teljesen modernizált, az erdőgazdálkodás összes követelményét teljesítő Scorpion fakitermelőgép családot vezet be a piacra. Az új PONSSE Scorpion magasabb szintre emeli a fakitermelési termelékenységet és az ergonómiát, valamint új szabványt állít fel a kezelő munkakörnyezetére vonatkozóan.

Tovább >>>

Az Agrárminisztérium támogatja az erdészeti csemeték termelését

Az erdészeti és energetikai szaporítóanyag-termelés fejlesztésnek fontosságára hívta fel a figyelmet Zambó Péter földügyekért felelős államtitkár az Erdészeti és Energetikai Szaporítóanyag Terméktanács küldöttgyűlésén a budapesti Erdészeti Információs Központban.Tovább >>>

Nagy István: akár százharminc százalékkal több forráshoz juthatnak az erdőt telepítő gazdák

Akár százharminc százalékkal több forráshoz juthatnak az erdőt telepítő gazdák az erdőtelepítések támogatásának növelésével - közölte az agrárminiszter csütörtökön az M1 aktuális csatornán.Tovább >>>

Konkrét változások a hazai erdészeti szaporítóanyag termelés és kereskedelem szabályozásában

Több éves előkészítő munka eredményeként változott meg a hazai erdészeti szaporítóanyagok termelését és kereskedelmi szabályozásait tartalmazó korábbi FVM rendelet az Erdészeti és Energetikai Szaporítóanyag Terméktanács és a hatósági, illetve jogalkotói oldalak közös együttműködésének eredményeként.Tovább >>>

Kilátók, erdei tornapályák, tanösvények - 3,5 milliárd forintból újabb erdei turisztikai fejlesztések indulnak

Hét sikeres uniós pályázat 3,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásából a természetjárás feltételeit javító, erdei fejlesztések indulnak 2020 szeptember végéig országszerte - jelentette be a beruházást koordináló Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) szakmai vezetője sajtótájékoztatón kedden Budapesten.Tovább >>>

<< < 2. / 6. oldal > >>