A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: A non-numeric value encountered

Filename: controllers/Hirek.php

Line Number: 198

Backtrace:

File: /var/www/vhosts/erdo-mezo.hu/httpdocs/application/controllers/Hirek.php
Line: 198
Function: _error_handler

File: /var/www/vhosts/erdo-mezo.hu/httpdocs/index.php
Line: 315
Function: require_once

Erdő-Mező Online

Keresési találatok erre a cimkére: forwarder

VIDEÓ: Megérkezett az első John Deere harvester a JG-Max Bt. telephelyére

Komoly változás történt a John Deere Forestry erdészeti gépek magyarországi értékesítésében és terméktámogatásában. 2024. március elsejétől ugyanis az ágazatban már 20 éve bizonyító, jól ismert JG-Max Bt. lett a márka hivatalos importőre.

Tovább >>>

Videón a legújabb John Deere erdészeti gépek

Az idei Austrofoma erdészeti rendezvény egyik legjelentősebb kiállítója az ÖFORST Forsttechnik GmbH volt. A területen a látogatók a harvesterek és IBC 3 rendszerrel szerelt forwarderek mellett egy különleges vonszolót is láthattak.

Tovább >>>

Kigyulladt forwarderhez hívták a tűzoltókat (KÉPEK)

Erdészeti gép gyulladt ki hétfő reggel egy Vas vármegyei településen.

Tovább >>>

Gyérítésre tervezve - Hatékony harvester-forwarder kombináció Zala erdeiben

Egyre több helyen állnak munkába VIMEK gyérítési gépek Magyarországon. Zala megyében ráadásul egy új harvester-forwarder páros működik, amit a nyáron be is mutattak a térség erdészeti vállalkozóinak. 

Tovább >>>

Ragadd meg a munkát!  – A Komatsu új rakodókanál családja
Támogatott tartalom

Ragadd meg a munkát! – A Komatsu új rakodókanál családja

Az elmúlt évek során a forwarderek és rakodódaruk technológiája nagy fejlődésen ment keresztül, ezért eljött az idő, hogy a rakodókanalak is a kiválóság magasabb fokára lépjenek. A hatékonyan megtervezett kanál az egyik legfontosabb eszköze a forwarderek, daruk kezelőinek, hogy magas termelékenységet tudjanak elérni a munkanap során. A svéd Komatsu Forest a közelmúltban bemutatta az erdészeti kanalak új sorozatát, amely 10 teljesen újratervezett modellt tartalmaz.

Tovább >>>

Újabb fotók a Zalában kiégett forwarderről

Ahogy arról korábban írtunk, szombat délután kiégett egy erdészeti gép a Zala megyei Bucsuta külterületén. A katasztófavédelem újabb képeket osztott meg az esetről.

Tovább >>>

Teljesen kiégett egy forwarder Zala megyében

A Gelsei Önkéntes Tűzoltó Egyesület szombaton 13:22-kor kapott hívást, hogy egy erdészeti gép ég Zalaszentbalázs és Börzönce között. A raj elindulását követően a műveletirányítás tájékoztatta az egységet, hogy a tűz Bucsuta külterületén keletkezett.

Tovább >>>

Forwarder, pótkocsi, csemetekerti magvető – Árverést tart a Zalaerdő

Csemetekerti magvető, földlabdázó gép, Komatsu forwarder, BGU hasítógép – többek között ezekre az eszközökre tehetnek ajánlatot azok, akik ellátogatnak a Zalaerdő Zrt. február 9-i árverésére.

Tovább >>>

Új John Deere erdészeti gépek bemutatója Vas megyében - október 20-án
Támogatott tartalom

Új John Deere erdészeti gépek bemutatója Vas megyében - október 20-án

Október 20-án a Vas megyei Kercaszomorban rendezi meg erdészeti gépbemutatóját a az Öforst GmbH és a Timber-Trans Kft., ahol két teljesen új eszközt mutatnak be a szakmai közönségnek. A program regisztrációhoz kötött!

Tovább >>>

Átadták a 18 000. PONSSE erdészeti gépet

Kigördült a 18 000. PONSSE erdészeti gép a finnországi Vieremä település gyárából – osztotta meg a sikertörténetet a forgalmazó. A forwarder nem pihen sokáig raktárban: a PONSSE Elk Franciaországban fogja járni az erdőket.

Tovább >>>

Elindult a XVII. Országos Erdészeti és Faipari Sportnapok honlapja

Idén augusztus 23. és 25. között rendezik meg a nagy hagyományokkal rendelkező XVII. Országos Erdészeti és Faipari Sportnapokat, amelynek már a honlapja is elindult. Asztalitenisz, futás, hajtány, labdarúgás, lövészet, sakk, sörváltó, streetball, tarokk, teke, túra, ulti és úszás, csúszda várja a sportos erdészeket.Tovább >>>

1. / 1. oldal