Új magyarországi képviselőnél a ROTTNE

A Magtár Kft. már évekkel ez előtt nyitott két kaput az erdészeti felhasználók irányába. Az ALBACH aprítógépek, illetve a népszerű STEYR traktorok professzionális erdészeti verziójával már sikeresen bemutatkozott. Az Ausztriában messze piacvezető STEYR-Forest erőgépek 75 és 350 lóerő között minden tekintetben kiválóan alkalmazkodnak a speciális erdészeti körülményekhez. A gyári, CE-minősített, robusztus haspáncél és bukókeret a legnagyobb biztonságot garantálja. Az erdészeti gumikkal szerelhető gépek szintén gyári tervezésű, 180 fokban elfordítható kezelőállása teljes kezelői komfortot biztosít, hiszen hátrafelé is komplett pedálzat és csúszókormány, illetve az üzemeltetéssel kapcsolatos információk is rendelkezésre állnak.

Új magyarországi képviselőnél a ROTTNE

Az idén 35 éves MAGTÁR Kft. már most a jövőbe tekint, és az ismert piaci körülmények ellenére tovább szélesíti palettáját.

A korábban a Mátyásfa Kft. által bevezetett svéd ROTTNE márka új lendületet kapott a MAGTÁR Kft. országos saját- és partnerszerviz hálózata révén. A Mátyásfa, mint értékesítési és szervizpartner továbbra is támogatja a márkát. A ROTTNE népszerűsége több okból fakad. Ezek közül kiemelkedik a gépek elismerten alacsony fogyasztása, illetve szervizbarát kialakítása, hiszen minden ellenőrzőpont jól hozzáférhető, az időszakos szervizek és a javítások is könnyen és gyorsan elvégezhetők. Az alacsony üzemeltetési költségek érdekében a gyártó a legtöbb általános és kopóalkatrésznek megadja a pontos méretezését, így ezek egy átlagos helyi hidraulika-szaküzletben is beszerezhetők. 

A keménylombos állományokban is kifejezetten jól vizsgáznak, hiszen nem csak az alváz vagy a kabin, de például még a motorháztető is kellően erős ahhoz, hogy a nehéz hazai körülményeket is tartósan jól viselje. A fülke a gépkezelők kedvence: rendkívül tágas, és kifejezetten csendes, és remek kilátást biztosít minden irányban a munkaterületre. A legtöbb funkció egyetlen gombnyomással elérhető, nincs szükség bonyolult és hosszadalmas keresgélésre a menüben. A legnépszerűbb modellek az alig 2 méter széles, de akár napi 80-100 -t dönteni képes, kerekenként szintezhető H8-as harveszterek, illetve a 2,5 méter keskeny F10-es gyérítési forwarderek. A kínálat másik irányú végletei: 305 lóerős, fenyő véghasználatban akár napi 1.000 döntésre képes H21-es harveszter, illetve az akár 50 -es névleges raktérfogatra szélesíthető-magasítható F20-as forwarder. A MAGTÁR Kft. a fentieken túlmenően számos más, például gyérítésre specializálódott gumikerekes, illetve lánctalpas megoldást, továbbá egyéb erdészeti adaptereket is kínál.

Hogy pontosan milyen típusokat?

 Ezekről a következő cikkünkben adunk hírt, de a kíváncsiak addig is böngésszék a MAGTÁR Kft. honlapját!