Professzionális kisgép-kavalkád az AGROmashEXPO-n! – AS-Motor, Aspen és sok más az ANDL Kft. standján

as_940_sherpa_4wd_xl_830px_07Tekintse meg élőben a Raymo, a Remarc, az AS-Motor és a Tielbürger gépeket, valamint az ASPEN üzemanyagokat a január 26. és 29. között zajló AGROmashEXPO agrárgépipari szakkiállításon. Mintegy 200 kiállító között ugyanis az ANDL Kft. is ott lesz a megújult HUNGEXPO területén.

Az ANDL Kft. standja:
“A” Pavilon, 309-es stand.

További részletek, folyamatosan új infók:
https://www.facebook.com/events/952160815675425/

andl

Miért érdemes ellátogatni a standhoz?

AS-MOTOR

Made in Germany. Ha csak egy jellemzőt kellene leírni az 1940-es évek óta létező AS-Motorról, akkor ez lenne a leginkább kifejező. A magas minőséget, a hosszú élettartamot, a megbízható működést és a professzionális felhasználhatóságot ugyanis a Stuttgart vonzáskörzetében található kis német településen, Bühlertannban biztosítják. Az úttörő, folyamatosan fejlesztő vállalat a közelmúltban mutatta be kétütemű motoros megoldásai mellett az akkumulátoros fűnyíróit és gazvágóit. Emellett rendkívüli népszerűségnek örvendenek felülős Sherpa és Yak gazvágóik is.

A Sherpa és a YAK egymás mellett - elsőre is jól látszik a különbség

RAYMO

A RAYMO egy új koncepción alapuló fűnyíró, amely megoldja azokat a fontos problémákat, amelyekkel manapság a kertésítés és a tereprendezés folyamán találkozhatunk: a lejtők karbantartása, kezelői biztonság, zaj, károsanyag-kibocsátás, üzemeltetési- és karbatartási költségek.

raymo

REMARC

A Remarc a jól ismert és népszerű Cramer kisgépek utódja, a minőség nem, csak a név változott. A márkára így elmondható, hogy 185 éve biztosít kiemelkedő monőséget és értéket a kommunális gépeivel. Míg a gyártó korábban magántulajdonban volt, addig 2017-ben a kínai Globe csoport bevásárolta magát a cégbe, három évvel később pedig átvette azt. A gyártás, a kiemelkedő minőség, a tervezés azonban így is a régi maradt az ágaprítóknál, seprőgépeknél, padkatisztítóknál és egyéb eszközöknél.

remarc

TIELBÜRGER

Szintén magas minőség jellemzi a Tielbürger komunális gépeit, amelyek széles választékben érhetők el az ANDL Kft. kínálatában. Gepszellőztető, ágdaráló, kefegép és seprőgép, alternéró kasza és egyéb eszközök.

tielburger_gyepszellozteto

ASPEN ÜZEMANYAGOK

Az ASPEN alkilát benzin nem tartalmaz etanolt, és a rákkeltő benzoltól is mentes. Használata mellett akár 99 százalékkal is csökkenthető a szénhidrogén mennyisége a kipufogógázban, de ugyancsak alacsonyabb lesz a kénkibocsátás. Gépkímélő, egészségvédő és a környezetterhelést jelentősen csökkentő megoldás. Az ASPEN alkilát benzin alkalmas motorfűrészek, fűnyírók, rotációs kapák, hófúvók, sőt csónak- és egyéb négyütemű motorok üzemeltetésére is. Az ASPEN 2 alkilát benzin 2 százaléknyi biológiailag lebomló, kétütemű olajjal keverve széles körben felhasználható a kétütemű motorok esetében.

Ne felejtse, az A pavilonban megtekintheti és megismerheti a Raymo, a Remarc, az AS-Motor és a Tielbürger gépeket, valamint az ASPEN üzemanyagokat!

(Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?