Újabb ezer mázsa tűzifát osztott ki a veszprémi erdőgazdaság

vergazrtÚjabb ezer mázsa tűzifát osztott ki rászorulóknak a HM VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt., amely korábban Ezernyi segítség címmel hirdetett jótékonysági akciót.

Nyolcszáz mázsa fát a Máltai Szeretetszolgálat és a Veszprémi Családsegítő Központ juttatott el családokhoz, amelyek átlagosan egy és tíz mázsa közötti famennyiséget kaptak. A tűzifából Herend, Zirc és Várpalota családsegítő szolgálatai is osztottak a rászorulóknak – közölte az erdőgazdaság csütörtökön az MTI-vel.

A HM VERGA a veszprémi családsegítő szolgálat és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat veszprémi szervezete közreműködésével január végétől február elejéig korábban már ezer adag ételt és ezer mázsa tűzifát adományozott a rászorulóknak.

Az adomány mintegy kétszáz családnak jelentett megoldást fűtési gondjaira. Egy herendi család az addig fűtetlen házukba csak annak köszönhetően vihette haza újszülöttjét, hogy a családsegítő szolgálaton keresztül kapott tűzifa a tél végéig biztosította számukra az ellátást – szerepel a közleményben.

(MTI)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?