Új darugeneráció rönkszállításhoz a Palfingertől

A kölcsönös bizalom szellemében, ügyfeleivel való szoros együttműködéssel a PALFINGER EPSILON-nak sikerült átvennie az előző darusorozata legjobb tulajdonságait, és ötvözni azokat a legújabb technológiai fejlesztésekkel.

Új darugeneráció rönkszállításhoz a Palfingertől
Támogatott tartalom

A GENERATION 3 fejlesztése során a PALFINGER EPSILON a legmagasabb szinten ötvözte ügyfelei elvárásait a darugyártás terén szerzett sokéves tapasztalatával, valamint a leginnovatívabb technológiákkal. Az eredmény: a kategóriájában a leghosszabb gémkinyúlás, a teljesen integrált központosított zsírozási opciók, az új COMFORT DRIVE vezérlőrendszer, az új PALFINGER SMART CONTROL vezérlő asszisztens rendszer és az új, még szélesebb kitalpalási lehetőségek csak néhány az újítások közül.

Az új GENERATION 3 sorozat az erdészeti daruk széles választékát tartalmazza 10-18 tonnaméteres emelési kapacitással, Z és L típusú daru kivitelben is. 

A PALFINGER EPSILON a GENERATION 3 sorozatban a kivételes teljesítmény érdekében a súly növelése nélkül, a még erősebb, robosztusabb daruk építése érdekében az acélszerkezetet teljesen újrafejlesztette. A csaknem tizenegy méteres gémkinyúlással az új GENERATION 3 ismét a leghosszabb daruzási hatótávot kínálja kategóriájában. A lényegesen nagyobb gémkinyúlás kevesebb teherautó átállást eredményez, így sokkal hatékonyabbá teszi a munkát. A napi használat még hatékonyabbá tétele érdekében a teljes hidraulikus rendszert tovább optimalizálták. Ez rendkívüli teljesítményt és még nagyobb daru sebességet biztosít, amely továbbra is tökéletesen szabályozható.

A fejlesztések középpontjában egyértelműen a darukezelők állnak. Az új kompakt COMFORT DRIVE az ő kényelmüket szolgáló fejlesztés, melynek eredménye, maximális ergonómia daruzáskor és kényelem az egész munkanap során. A GENERATION 3 daru vezérlő szelepei új pozícióba kerültek az ülésplatform alá, így védettek a használat okozta mechanikai sérülésekkel szemben. Az EPSHOOD időjárásálló tető mechanizmus most már hidraulikusan is működtethető, munka- és parkolóállásban is automatikusan bepattan. Az új PALFINGER SMART CONTROL asszisztens rendszer még gyorsabb és intuitívabb darukezelést tesz lehetővé.

Az új GENERATION 3 főbb előnyei

  • Kategóriájában a legnagyobb gémkinyúlás - akár 10,9 méter
  • COMFORT DRIVE – az új vezérlésváltozat 360°-os világítási koncepcióval
  • Integrált központi zsírozási opciók: automatikus vagy kézi
  • SMART CONTROL – opcionálisan
  • Új kitalpalási lehetőségek - akár 5,4 méteres kitámasztó szélességig

További információ a Palfinger darukról a magyarországi forgalmazó, a Kuhn Rakodógép Kft. honlapján érhető el.