Több év kihagyás után újra lesz InnoLignum Sopron

A koronavírus járvány miatt az utóbbi években számos rendezvény maradt el, nem volt ez másképp hazánk legjelentősebb faipari és erdészeti szakvásárával sem. Most azonban egy igazán jó hírrel szolgálhatunk: a kényszerszünet után, 12. alkalommal rendezik meg az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozatot. Idén sem hiányozhatnak a szakmai eseményről a legmodernebb erdészeti gépek, faipari termékek, és a kutatás-fejlesztés képviselői.
Több év kihagyás után újra lesz InnoLignum Sopron
Érdemes feljegyezni a naptárba: 2022. szeptember 15-17-én irány Sopron! A hagyományokhoz híven idén is a NOVOMATIC Aréna és környéke ad otthont a rendezvénynek, ahol az alábbi tevékenységi körök kapnak teret:
  • Erdészeti és faipari gépek (nagyipari és kisipari gépek, szerszámok, traktorok, terepjárók, quadok)
  • A fa felhasználása (készházak, tetőszerkezet, épületasztalos ipar, lap-lemezipar, felületkezelő anyagok, vasalat- és szerelvénygyártók, bútoripari cégek, parketták, szaunák, lépcsők, szoftverek)
  • Energetika és tüzeléstechnika (fa és pellet tüzelésű kályhák, kazánok, biotüzelés, megújuló energia)
  • Játszótéri faeszközök, utcabútorok, fa kerti bútorok

A rendezvényre várják a kiállítókat!

A 2022. május 31-ig történő jelentkezés esetén a regisztrációs díjat a szervezők elengedik. Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
  • E-mail: innolignumsopron@sopronholding.hu
  • Posta: Sopron Holding, 9400 Sopron, Verő József u. 1.
További részlet>>> Egy kis ízelítő az előző évek hangulatából Erdő-Mező videókon keresztül:  (Erdő-Mező Online)