Távvezérelt szárzúzóval és akkus fűnyíróval vár az ANDL az AGROmash-on

Szerdán, vagyis január 25-én megnyitja kapuit hazánk legnagyobb mezőgazdasági kiállítása, az AGROmashEXPO és AgrárgépShow, ahonnan ezúttal sem hiányozhatnak az ANDL Kft. prémium kategóriás gépei - köztük egy igazi újdonság, az AS-Motor 1000 OVIS RC.

Távvezérelt szárzúzóval és akkus fűnyíróval vár az ANDL az AGROmash-on

Az AS-Motor az élen jár a magasgaz nyírásában, akár a Sherpa, akár a Yak felülős gépekről beszélünk, a hatékonyságuk elképesztő és a munkaminőségük is kiváló. A legkeményebb terepeken, a meredek rézsűkön azonban csak korlátozottan lehetett bevetni ezeket a gazvágókat, hiába borulnak nehezen. A német gyártó legújabb fejlesztése azonban erre is megoldást nyújtott, hiszen bemutatta az AS 1000 OVIS RC távvezérelt magasgaz-vágót, szárzúzót és rézsűnyírót. A nehezen megközelíthető, járhatatlan, meredek területek gondozása így minden korábbinál könnyebb lett - méghozzá a megszokott AS-minőségben.

Az AGROmashEXPO egyik sztárja az Alp-Agro standján tehát minden bizonnyal ez a távirányítós munkaeszköz lesz, de a szerdától szombatig tartó rendezvényen a már említett Sherpa is megtekinthető - méghozzé piros kerettel, ami azt jelenti, hogy szintén távirányítós kivitelben.

Ugyancsak professzionális felhasználásra ajánlja az ANDL Kft. az Ariens Zenith E akkumulátoros fűnyíróját, amivel jelentősen csökkenthetők a működési költségek, és fenntarthatóbbá válik a kert- és tájgondozás. A gép egy töltéssel akár 4-5 órát is tud dolgozni, az erőről pedig négy darab 4 kWh-ás akkumultor és a szénkefe nélküli elektromotor gondoskodik.

További információért érdemes felkeresni az Alp-Agro Kft. standját az új építésű H pavilonban, ahol az ANDL Kft. termékei is megtalálhatók.