Próbáld ki a KRPAN és a PALMS erdészeti gépeit! - Erdészeti gépbemutatót tart Clear Globe

Többcélú pótkocsi, erdészeti kihordók, tűzifa-feldolgozók - mindezek ráadásul három napon keresztül a gyakorlatban. A Clear-Globe Kft. ugyanis alsónémedi telephelyén KRPAN és PALMS erdészeti gépekkel várja az érdeklődőket január 23. és 25. között 9 órától egészen 14 óráig. A rendezvény kapcsán a forgalmazó még egy kihívást is vállalt a hasítógépükkel.
Próbáld ki a KRPAN és a PALMS erdészeti gépeit! - Erdészeti gépbemutatót tart Clear Globe
"Azért érdemes ellátogatni hozzánk, mert többek között megtekinthető a KRPAN pótkocsira szerelhető platónk, ami az egyébként is kiváló eszközt még több feladat ellátására teszi alkalmassá. De a vendégeink kipróbálhatják a PALMS és a KRPAN kihordó kocsiját, még daruzásra is lesz lehetőség" - mondta el az Erdő-Mező kérdésére Szakál Zsolt ügyvezető. Mindezek mellett természetesen a tűzifa-feldolgozás gépeit is ki lehet próbálni, legyen szó a 32 tonnás hasítóról, a körfűrészről vagy az álló hasítóról. "Ha valaki rendelkezik "lehetetlennek minősített" faanyaggal, ha valaki úgy érzi, hogy szerinte nincsen olyan eszköz, ami felhasítaná a nála lévő faanyagot, állunk elébe. Vállaljuk a kihívást, hozza el, és a gépeinkkel elhasíthatja" - tette hozzá Szakál Zsolt.

Mész az AGROmash-ra? Akkor kanyarodj be Alsónémedibe!

A Clear-Globe Kft. erdészeti gépbemutatójának időpontja természetesen nem véletlen egybeesés a budapesti AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítással, hiszen a KRPAN és a PALMS erdészeti gépek hazai forgalmazója azt javasolja a fővárosi rendezvényre látogatóknak, hogy útközben térjenek be hozzájuk is, a rendhagyó erdészeti gépbemutatóra. Időpont: 2020. január 23-25. 9:00 – 14:00 Helyszín: Clear-globe Kft. 2351 Alsónémedi Somogyi B. u. 79. created by dji camera (Erdő-Mező Online)