Őrségi szálláshelyek összehasonlítása egy helyen

Ön is régóta vágyik már egy olyan hétévégére, ahol maradéktalanul ki tudja pihenni magát a természet közelségében? Nos, nem kell tovább keresgélnie, ugyanis egy Őrségi szálláshely tökéletesen alkalmas lehet erre a célra. Gyönyörű táj, remek túrázási lehetőségek, na meg persze a végtelen, nyugalmat árasztó csend. Az alábbi cikkben mutatunk pár lehetőséget, amellyel garantáltan nem nyúlhat mellé.
Őrségi szálláshelyek összehasonlítása egy helyen

Így szervezheti meg a tökéletes utat!

Az utazás megtervezése, bizony nem egyszerű feladat. Rengeteg szállást végig kell böngészni, és alaposan át kell rágni a lehetőségeket, mielőtt ténylegesen megtalálnánk a hozzánk tökéletesen illő helyszínt. Csak az Őrségben több mint 100 vendéglátó egységet találhatunk, ami valljuk be, elég nagy szám. A Szállás Kérés szálláskeresőjével jóval egyszerűbb megszervezni egy természetközeli hétvégét. Szinte napokat spórolhatunk meg ezzel a remek online szálláskeresővel, hiszen mindent egyhelyen megtalálunk a megadott dátumra. Amellett pedig, hogy rengeteg időt spórolhatunk, különböző kritériumok alapján szűkíthetjük a keresést. Lehet ez például a konyha felszereltsége, a klíma, jacuzzi, vagy éppen a szauna megléte, illetve, akár a SZÉP-kártyás fizetési lehetőség is.

Mi lesz mérvadó a döntésben?

Ahogy azt már fentebb is említettük, az őrségi nyaralás utolérhetetlen előnye a környezet közelsége, és az általa megteremtett béke. Így aki ide látogatna, az bizonyára mindenképpen előnyben részesíti a kisebb fakuckókat a hatalmas szállodákkal szemben. Így a szálláskeresésnél valószínűleg olyan opciók fognak mérvadók lenni, mint például a kényelmi funkciók (jazucci, szauna, maga a szállás minősége), vagy éppen az ellátás mértéke.

3 szállástipp

Az egyik kihagyhatatlan Őrségi szálláshely nem más, mint a Kersaszomoron található Kerca Bio Farm. Rengeteg típusú apartmannal várják a látogatókat. Ezek közül az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő a tornácos parasztház, amelyben eszményi környezetben pihenheti ki magát egy szerelmespár. Emellett a „La Tia Maria” is az utazók kedvencévé vált, ugyanis nyárikonyhájával midenki szívét elvarázsolja. Aki a családdal utazna, annak remek választás lehet a felsőszenterzsébeti Tornácos Vendégfogadó, amely romantikus bájával szinte mindenkit egyből levesz a lábáról. Az utánozhatatlan hangulatát főként a már több, mint száz éves, hagyományos őrségi épületeinek köszönheti, amelyek visszarepítenek minket az időben. Itt akár 10 főnek is foglalhatunk apartmant. Végül, de nem utolsó sorban, ajánlani tudjuk Csavargó Tanya őrségi szállást, amely Szalafő szívében helyezkedik el. A hely különlegességét az adja, hogy teljes mértékben gerendákból állnak az épületek, mintha csak egy western filmben találnánk magunkat. Amennyiben Önnek is sikerült megtalálnia a tökéletes szállást az Őrségben, úgy muszáj ellátogatnia az alábbi helyek egyikére. A romantikus andalgásokhoz főként a Himfai Parkerdőt ajánljuk. A megszállott túrázó már számos kijelölt útvonalat választhatnak, kedvükre találhatnak könnyebbet, és nehezebbet is. Ami pedig az édesszájúakat illeti, az Ízrestaurátor – Kézműves Csokoládé Műhellyel garantáltan nem lőhetnek mellé.