Ön is támogathatja a VII. Országos Felsőoktatási Vadászati Vetélkedő megrendezését!

Április 20-án és 21-én a a Soproni Egyetem és a Herman Ottó Szakkollégium szervezésében rendezik meg a VII. Felsőoktatási Vadászati Vetélkedő Rakonczai Péter Emlékversenyt, amely kapcsán a rendezük is eljuttaták szerkesztőségünkhöz támogatói felhívását. A Gödöllői Vadászati Szakkollégium által 2002-ben életre hívott verseny célja, hogy lehetőséget teremtsen a felsőfokú tanintézmények részére, hogy egy országos vetélkedő során összemérjék hallgatóik szakmai tudását. A felkérés szövegét változtatás nélkül közöljük!
Ön is támogathatja a VII. Országos Felsőoktatási Vadászati Vetélkedő megrendezését!

Támogatói felkérés

VII. Országos Felsőoktatási Vadászati Vetélkedő Rakonczai Péter Emlékverseny

Jó szerencsét!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Venari necesse est" „Vadászni pedig szükséges” Prof. Dr. Kőhalmy Tamás (1936-2003)

Április 20-21-i időponttal kerül idén megrendezésre a VII. Felsőoktatási Vadászati Vetélkedő Rakonczai Péter Emlékverseny. Az idei tanévben a Soproni Egyetem közösen a Herman Ottó Szakkollégiummal vállalta a megtisztelő feladatot, hogy a versenyt megszervezze és lebonyolítsa.

ev_erdesze_2017_18

A Gödöllői Vadászati Szakkollégium által 2002-ben életre hívott verseny célja, hogy lehetőséget teremtsen a felsőfokú tanintézmények részére, hogy egy országos vetélkedő során összemérjék hallgatóik szakmai tudását. A vetélkedő további célja a felsőoktatási intézmények közötti kapcsolatok szorosabbá fűzése és új kapcsolatok kiépítése.

A vetélkedő egyéni és csapat versenyszámokat egyaránt tartalmaz. Az idei verseny 17 feladatból áll. Elméleti és gyakorlati megmérettetésekből egyaránt nem lesz hiány!

Amennyiben az Önök cége, társasága, baráti köre anyagi illetve egyéb hozzájárulással tudná rendezvényünket támogatni, kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek bármelyikén szíveskedjenek velünk felvenni a kapcsolatot!

Főbb támogatóink felkerülnek a versenyre készített emlékpólókra, ami nemcsak a soproni, de a kaposvári, gödöllői, debreceni, állatorvosi egyetem diákjai között is hirdeti az erdő- és vadgazdálkodáshoz kapcsolódó vállalatok, intézmények, szakmai szervezetek és magánszemélyek nagylelkűségét és a szakma iránti elkötelezettségét!

A támogatásokat a Mészáros Károly Erdészeti Felsőoktatási Emlékalapítványon keresztül fogadjuk és kezeljük. 

Támogatását az alábbi címre várjuk: Mészáros Károly Erdészeti Felsőoktatási Emlékalapítvány Forint folyószámla száma: Sopron Bank 17600011-00249205-00200004 Közleményben: OFVV 2018

 

További információ: Telefon: +36 30 623 2815 E-mail cím: eliastibor1@gmail.com

Erdész- Vadászüdvözlettel: Éliás Tibor erdőmérnök hallgató Herman Ottó Szakkollégium elnöke

(Erdő-Mező Online)