OEE: újabb adomány indult útnak a kárpátaljai erdészeknek

Az Országos Erdészeti Egyesület által meghirdetett folyamatos karitatív adományozásoknak köszönhetően, az egyesület Erdészcsillag Alapítványához beérkező önzetlen pénzadományokat felhasználva, újabb fontos segítségnyújtó szállítmányt sikerült útnak indítani a kárpátaljai erdész kollégák részére, akiknek az ország áramellátó rendszerének háborús kárai miatt jelenleg nagy szükségük van villamos áram termelő aggregátor berendezésekre. 

OEE: újabb adomány indult útnak a kárpátaljai erdészeknek

Ágíj László az OEE Kárpátaljai Helyi Csoportjának elnökének korábbi kérése alapján sikerült beszerezni, majd december 14-én rendben átadni az első 12 darab áramfejlesztő berendezést, melyet nagy örömmel fogadtak a nehéz körülmények között is helytálló kárpátaljai tagtársaink. Az aggregátorokat a helyi csoport elnöke személyesen vette át Beregszászon.

– adták hírül az egyesület honlapján.

Az Országos Erdészeti Egyesület folymatosan tartja a kapcsolatot a kárpátaljai tagtársakkal, tájékoztatásuk szerint az ünnepek előtt újabb adományt indítanak útnak.

Minden segítőkész adományozónak köszönjük az eddigi nagylelkű felajánlásokat és a korábban közreadott felhívás alapján továbbra is kérjük, hogy az OEE Erdészcsillag Alapítvány bankszámlaszámára befizetett pénzadományokkal segítsék a kárpátaljai erdész kollégákat a súlyos háborús viszonyok között!

Az Országos Erdészeti Egyesület a pénzbeli felajánlásokat az Erdészcsillag Alapítvány 11701004-20206442 számú számlájára várja, a „Kárpátalja” közlemény feltüntetésével!