Megvan a magyar válogatott kerete - Újoncot is avatnak Stuttgartban

Kihirdették a magyar STIHL Timbersports válogatott teljes keretét. Az első három név nem meglepetés, hiszen a 2023-as nemzeti bajnokság dobogósai ott lesznek a stuttgarti Világbajokság csapatversenyén.

Megvan a magyar válogatott kerete - Újoncot is avatnak Stuttgartban

Bozsó Zoltán Zoka kétszeres magyar bajnokként, Juhász István hétszeres magyar bajnokként, a 21 éves Strúbel Bence pedig egyszeres magyar bajnokként öltheti majd magára a nemzeti mezt november 3-án.

Sok szurkoló sajnálhatja, hogy hosszú idő után nem lesz a keretben Strúbel József Dedi, aki az elmúlt években alapító tagként a Stock Saw versenyszámban erősítette a csapatot.

Jó hír azonban, hogy újoncavatás lesz Stuttgartban, hiszen a keretben először kapott helyet Juszkó Zsolt, aki volt már nemzeti bajnokságon harmadik, a legutóbbi Marton Komárek Emlékversenyen pedig második.

A csapatot segítőként hivatalosan elkísérheti a mindössze 15 éves, tehetséges sportfavágó, Urbán Ádám. Ezzel "Favágó Öcsi" megtapasztalhatja, hogy milyen egy STIHL Timbersports világverseny, amin rookie kategóriában remélhetően indulhat is a jövőben.

További részletekkel hamarosan jelentkezünk!