Megosztva - 13,34 kilós bika Somogyból (+KÉPEK)

„A nagy esők előtti utolsó pillanatokban sikerült behozni a SEFAG Zrt. szántódi vadászterületéről négy gímbikát” - írják a Sefag Erdészeti és Faipari Zrt. Facebook oldalán, ahol képeket is közzétettek a trófeákról.
Megosztva - 13,34 kilós bika Somogyból (+KÉPEK)
„A fajsúlyok jónak bizonyultak. Az állványon látható trófea tömege 13,34 kilogramm és külön érdekessége, hogy hullajtott agancspárjai már négy évre visszamenőleg a terület birtokában voltak. A manapság már ritkaságszámba menő kollekciót ifj. Jakus László, az erdészet vadászati ágazatvezetője és a bikát elejtő vadász kísérője őrizte” - írják a közösségi oldalon. safag_bika_2 A további, terítéken fekvő bikák miatt sem kellett szégyenkeznie a szakszemélyzetnek. A trófeák egyenként (balról jobbra) 10, 11,63 és 10,61 kilogrammot nyomtak a mérlegen. sefag_bika_3 A három közül a legnagyobb agancs hullajtott szárai is a terítékre kerülhettek - a lichtensteini törzsvendégek legnagyobb örömére.

sefag_bika_4

Az Erdő-Mező Online Megosztva cikksorozatában olyan érdekességekről számolunk be, amelyet aktuálisan egy-egy cég, társaság oszt meg a Facebookon az erdőgazdálkodással, vadászattal, faiparral kapcsolatban. Ezt a bejegyzést a Sefag Erdészeti és Faipari Zrt. Facebook oldalán találtuk. (Sefag Erdészeti és Faipari Zrt.; Erdő-Mező Online) erdomezolike