Limitált kiadású, „erdészzöld” géppel ünnepel az AS-Motor

Különleges, „erdészzöld”, extra felszereltségű géppel ünnepli a németországi AS-Motor gyár fennállásának 60. évfordulóját. A limitált szériás Sherpa Adventure felülős mindentnyíróból stílusosan 60 darabot gyártottak, mindegyiket számozott plakettel vásárolhatják meg a hűséges AS-felhasználók.
Limitált kiadású, „erdészzöld” géppel ünnepel az AS-Motor
Az AS 940 Sherpa 4WD Limited Edition egy dinamikusan fejlődő technológiának állít emléket, Alfred Schefenacker ugyanis éppen 60 éve találta fel a magas fű nyírására az első "mindentvágót", ami akár meredek lejtőkön is hatékony tud lenni. Az ötlet a Stuttgart környékén lévő szőlőültetvényeken született, de ma már az erdőkben is hatékony eszközökké váltak az AS-Motor termékei. as_sherpa_1

De mitől is más az AS 940 Sherpa 4WD Limited Edition, mint a már honlapunkon is többször bemutatott hagyományos Sherpa?

- Az AS-Motor a limitált kiadású gépet egy exkluzív, a gép sorszámát jelölő plakettel látta el. - Az alumínium tartóval a bukókeretre szerelt, 18 Wattos, nagy teljesítményű LED fényszóró még az éjszakai munkát is egyszerűvé teszi. - Egy praktikus, kiváló minőségű, 36 literes, vízhatlan, zárható ládát is elhelyeztek a gép hátulján. as_sherpa_4 - A gyártó 60 hónap, tehát 5 év (vagy 500 üzemóra) garanciát kínál a limitált kiadású Sherpa mellé. - A mindentnyírót praktikus, alacsony nyomású gumiabroncsokkal szerelték, amibe az AS-Motor tömítőanyagát is beletöltötték, így a legnehezebb terepen sem kell félni a defekttől. - A Serpha limitált kiadása mindezek mellett olívazöld, igazi erdészeti, vadász festést kapott. Az ellenálló bevonat matt, fekete felnikkel párosul, ez a színkombináció pedig igazán jól mutat az ápolási munkák közben vagy az erdészház udvarán. A gép munkaszélessége egyébként 90 centiméter, vágásmagassága 50 és 105 milliméter között állítható, és a bruttó ára 4 999 000 Ft. (Gribek Dániel - Erdő-Mező Online)