Háromgyerekes édesapa volt a fakitermelő, akire rádőlt egy fa munka közben

Az Erdő-Mező Online erdészeti portálon is beszámoltunk arról a szörnyű esetről, ami szeptember végén történt egy ajkai erdőben. A helyszínen fakitermelés közben fa dőlt egy férfira, aki a helyszínen életét veszítette. A Bors azóta megtudta a felfoghatatlan és keserű tényt: három gyermeke és felesége gyászolja a szerencsétlenül járt erdei munkást.

Háromgyerekes édesapa volt a fakitermelő, akire rádőlt egy fa munka közben

Ismerősei szerint mindenki szerette az elhunyt férfit, ő pedig rajongott a családjáért. A házaspár néhány nappal korábban ünnepelte a 11. házassági évfordulóját.

"Amikor meghallottam, hogy mi történt, sírva fakadtam, mint egy gyerek. Képtelen vagyok elhinni. És szegény felesége, bele sem merek gondolni, hogy mit érezhet. Három kisfiuk van, hatalmas szeretetben és nagyon szépen, tisztességben nevelték őket. Mindenki előtt példa lehetett a családjuk. Sándor fantasztikus apa és ember volt. Sosem felejtem el a vidám mosolyát" - mondta el a Borsnak a férfi egyik ismerőse.

2022. szeptember 28-án 10 óra körül egy Ajka külvárosában lévő, Úrkút környéki erdőben kidőlt egy 15 méteres fa, ami rádőlt a fakitermelőre. A férfi olyan súlyosan sérült meg, hogy a helyszínen életét veszítette.

A helyiek szerint a tragédia áldozata gyakorlott és óvatos favágó volt. Az egyelőre nem tisztázott, hogyan történt a baleset. Ezt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja, Az ügyben halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indult eljárás. 

VIGYÁZZATOK MAGATOKRA MUNKA KÖZBEN, FIGYELJETEK ODA A BIZTONSÁGRA, A MEGFELELŐ FELSZERELÉSRE, MERT AZOKKAL EGYÜTT IS MEGTÖRTÉNHET ILYEN TRAGÉDIA!