Ha február, akkor FeHoVa! - 2020-ban is Budapesten lesz a magyar vadászok országos találkozója

A 2020-as, szám szerint 27. FeHoVa - Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás ezúttal is négy napig vár minden vadászt, erdészt, horgászt, természetkedvelőt és fegyverrajongót a HUNGEXPO területén február 13. és 16. között.
Ha február, akkor FeHoVa! - 2020-ban is Budapesten lesz a magyar vadászok országos találkozója
A trófeakiállításon ezúttal többek között a Hargita élővilága, Molitorisz Károly és dr. Ádámfi Tamás legkedvesebb trófeáinak bemutatója, valamint Kiss Richárd festményei tekinthetők majd meg. De a rendezvényen megemlékeznek Fekete István és Schell József haláláról is, akik mindketten ötven éve hunytak el. Természetesen a vadász színpadon láthatók lesznek trófeabírálatok, sólyomröptetések, fegyverkezelési és -tisztítási tanácsadás, divatbemutatók, könyv vagy DVD premierek (Molitorisz Károly, id. Gyimesi György, Tóth Éva, Hidvégi Béla), dedikálások, gasztro programok, a szombati nap pedig ismét a kürtösöké és a szarvasbőgést mesterfokon űző versenyzőké. fehova_2_20 De nemcsak a színpad, hanem a kiállítók serege is várja a látogatókat. A kiállításon az erdészeti és faipari cégek is bemutatják termékeiket, szoltáltatásaikat, így ők is hozzájárulnak a színes kínálathoz. A horgász színpadon folyamatosan váltják majd egymást a csali-, technikai és újdonság bemutatók. Az érdeklődők belehallgathatnak a 2019-es világbajnokságokról szóló beszélgetésekbe, élménybeszámolókba, hiszen jelen lesznek világverő magyar női válogatott tagjai (Deli Ibolya, Gyulánszki Nikolett, Kovács Hajnalka, Kulcsár Aranka, Rudnay Csilla, Walter-Barna Diána), a szintén világbajnok férfi feeder-válogatott tagjai (Döme Gábor, Erdei Attila, Sipos Gábor, Sivák Mátyás, Szabó Tamás, Walter Tamás), valamint a VB ezüstérmes csónakos pergető válogatott tagjai (Deák Ferenc, Hipszki Róbert, Oláh Peter, Tóth László) is. fehova_2_28 A hagyományokhoz híven a pergető-medencében és az óriás akváriumnál is szintén érdekes programok zajlanak majd.

Egyidejű rendezvények, programok:

• VIII. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB) • II. FeHoVa Nemzetközi Nyílt Preparátor Verseny a Magyar Vadászlap közreműködésével

FeHoVa - 27. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás

Időpont: 2020. február 13-16. Helyszín: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ fehova_2020

Általános információ:

Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség a kiállítás honlapján. A vadásztársaságok és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján. Meghosszabbított nyitvatartás pénteken! A kényelmesebb és kellemesebb kiállítás-látogatás érdekében 2020. február 14-én este 19 óráig várja az érdeklődőket a FeHoVa. Belépés Változás az előző évekhez képest! február 13., csütörtök: kizárólag a III. kapu-n lehet belépni a kiállítás területére február 14-16., péntek – vasárnap: I. és III. kapu A helyszínen a pénztárakban érintős bankkártyával vagy HelloPay kártyával lehet belépőjegyet vásárolni, készpénzzel nem. Bővebb információ: www.fehova.hu 250x250_FEHOVA_Erdo_mezo_20200117 (FeHoVa)